[]

n11.com Ürün İadesinde Fatura

Selamlar.

n11 üzerinden aldığım bir ürünü iade edeceğim. Anlaşmalı kargo firmasına teslim edeceğim ürünü ancak faturayı da ürünle birlikte ambalajın içine koymam gerekiyor mu bilemedim, satıcı sıkıntı çıkarırsa fatura bana lazım olabilir diye arada kaldım. İlk kez internetten aldığım bir ürünü iade edeceğimden çok cahilim.

Ürün iadesinde fatura da geri yollanıyor mu? Yoksa zaten elemanlar site üzerinden oluşturulan iade talebini gördüğünden bilgileri oradan mı alıyorlar?

 
Evet faturayı yollayacaksın. Kargo fişi verirler sana onu saklayacaksın


  • retiredcolonel  (14.02.18 02:25:45) 
Benim bildiğim en az 2 nüsha olarak gönderiyorlar faturayı genelde 3 nüsha olur ama, alışveriş yaptığım sitelerin çoğunda bu şekilde en azından. 1 nüshası yollanılabilir iade durumlarında ben hepsini yolluyordum işime yaramadığı için, artık herkes e-fatura sistemine geçtiği için fatura bile yollamıyor bazı firmalar mail olarak gönderiyorlar direkt, gerçi sizin durumunuz farklı neyse soruya gelelim;

Site üzerinden sistemi olanda var illa faturayı isteyende var o firmayla alakalı bir durum, siz fatura ile birlikte gönderin garanti olsun. Sıkıntı yaratabilirler çünkü zaten iade ürün geliyor, iade almamak için ellerinden geleni yaparlar. Fotokopisini çekin faturanın dursun elinizde, sıkıntıyla karşılaşma durumunda da ki zannetmiyorum ama, N11 sisteminde de kayıtlı zaten. Umarım sıkıntısız halledersiniz.
  • lana del rey  (14.02.18 03:00:20 ~ 03:01:23) 
Ürün iadesinde faturayı da her türlü geri göndermen gerek.
N11'de iptal süreci başlattığında kargo numarasını da zaten sisteme giriyorsun.
Söylendiği gibi fotokopisini alıp saklayabilirsin, faturayı göndermezsen işlemini yapmaz.

N11'de kolay kolay kıllık çıkarmazlar. Zaten site aracılığıyla yürüyor işlemler. Endişe etme. Cayma hakkıysa, iade kargo bedeli de satıcıya ait. Anlaşmalı olduğu kargoyla karşı ödemeli gönder.
  • lazor  (14.02.18 04:39:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.