[]

anonim sosyal medya uygulamasi: laedri app

su anda android store'da bi sosyal medya uygulamamiz var.
kullanip da feedback verecek olanlariniz var mi acaba??

memnun kalirsaniz entry altina giri olarak,
kalmazsaniz neden memnun kalmadiniz bana söylerseniz düzeltmeye calisabiliriz..

simdiden tesekkürler yardimiz icin..

play.google.com

editovski: sosyal medya uygulamasi gibi.

anonim olarak text ya da foto yollayabiliyorsunuz. bu herkese acik tabii.. diger görenler ise buna yorum veya foto seklinde cevap verebiliyor..

düsüncemiz 10km ve cevresinde olan bitenlerin gözükmesi seklinde..

 
selam,
öncelikle tesekkürler geri dönüs icin.
simdi ne ise yariyor die bi soru sosyal medya uygulamarinin hicbirinde bi amac yok. instagramda da atomu parcalamiorz en nihayetinde :) bu da onun anonim olan versiyonu oldugunu düsün. su an icin belki sacma sapan gelebilir ama ben inaniyorum ki kullanici sayisi arttikca daha eglenceli hale gelcek. ama tabi ama citir cerez. dedigim gibi cok da fazla bisey vaadetmiyoruz aslinda.
  • hoyda bre  (14.02.18 02:15:14) 
İnsanlar sosyal medyayı ego tatmini için kullanıyor. Twitter'da da Ekşi'de de kimliğimiz biz isteyene kadar gizli. Senin uygulamandaki tamamen anonimlik bence işlemez. İnsanlar like, fav alıp bunu adıyla yaymak için uğraşıyor. Yazdığını kimse bilmeyecekse bir iki kereden sonra yazmaz. Ayrıca nick veya benzeri bir şey olmadığından ortam inci'ye de dönebilir.

Bana çok cazip gelmedi. Yine de başarılar dilerim.
  • ufukcel  (14.02.18 09:27:42) 
selam ufukcel,

öncelikle tesekkürler cevabin icin.
iste her zaman öyle gizli degil siz öyle sanabiliorsunuz. daha dün basima gelen gercek bi olay. arkadasim mesaj atti
mesaj da "yakaladim" yaziyor. megerse beni kendince desifre etmis.
bunun yaninda umarim kesin sizin de vardir. bazi seyleri paylasirken ya da likelarken aslinda begendigimiz icin degil de sadece isminden dolayi da likeliyoruz ya da tam tersi. bizdeki ama ise kimseyi kendine begendirme hiselri olmadan sadece aklindan geceni yazmak. belki dogru söylüyorsunuz ortam inciye de dönüsebilir. ama bunu da denemeden bilemeyiz.
su anda aslinda asil cikis noktamiz universitelilerdi ama eksi sözlügün de fikrini almak istemistim. su anda benzeri bi uygulama var ama bizimkinin yanindan gecmez. cünkü bizimki gpsten konum alip o an etrafinizda kim var ise onu gösterior. digeri ise universiteyi sectikten sonra ayni baslik altindan size entrryler gözüküor. dedegim. uygulama da 400k indirim almis. o yuzden ben denilen gibi tutmaz lafina katiliyorum..

iyi dilekleriniz icin teskkürler ayrica..
  • hoyda bre  (14.02.18 10:28:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.