[]

Kendi saçını kesme tekniği

Saçı parmaklarıma kıstırıp kesince kesilen kısımda çizgi şeklinde iz kalıyor. Bu izi nasıl engelleriz? Mantığı nedir bunun?




 
parmakladım dedin ya saçı. parmakladıktan sonra makası diklemesine sür. aralara gir. iz kaybolur.


  • caletti  (14.02.18 00:07:04) 
adım adım (parmak parmak) gitmen lazım, o yüzden ufak parçaları bir araya toplayıp kesersen o izin oluşma ihtimali azalır. el yordamıyla almak yerine tarak kullanmak da bir çözüm olabilir.

bir saç kökünün kafanda kapladığı alanı düşün, bir tanesi değil ama yirmi otuz tanesinden çıkan saçı bir arada kesmen başka; yüz tanesini bir arada kesmeye çalışman başka sonuç verir (sayıları salladım tabi^^)
  • dafaisss  (14.02.18 00:08:18) 
@caletti, diklemesine nasıl süreyim hiç anlamadım?

@dafaisss ne kadar az teli tek seferde kesersem o kadar az iz kalır diyorsun galiba. O çok uzun sürer. Mesela baş ve işaret parmaklarıma kıstırıp kessem nasıl olur?
  • diffarentiationation  (14.02.18 00:25:20) 
ihtiyacın olan berber makası değil mi? www.google.com.tr


  • mungojerry  (14.02.18 00:31:25) 
evet onu diyorum. bir de doğrudan makasla dalmamak için, önce kabasını almak için kullanılan cinsten taraklar var, ya da kendi tarağınla jileti bir arada tutup tararken bir yandan da kesmiş oluyorsun saçını. uçları küt oluyor ama bu da bir seçenek.


  • dafaisss  (14.02.18 00:36:31) 
katlı kesim yapıyorsun sanırım. tutamları kalın almazsan iz kalmaz. baş ve işaret parmağınla alma, işaret ve orta parmağın arasına alman lazım. tutuş şekli ve diklemesine sürme videoda var.
www.youtube.com

  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (14.02.18 00:56:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.