[]

Saç kremi işlevi

Hangi saç kremini kullanıyorsunuz acaba?
Bana hepsi aynı geliyor. Yani uzun, karışık saçları açmak için bazıları daha başarılı ama bakım özelliği, yok kökten uca beslemeler filan palavra hep değil mi? Saç dışardan ne kadar beslenebilir ki?
Kızlar fark ediyor olabilir yumuşatıcı özelliği ile filan, işlem görenlere bi radde fayda belki de.. Ama ne kadar etki olabilir? Bi krem 20 lira, diğeri 180. Burdan ilhamla soruyorum. Bu farkıx12 ay maliyeti hak ediyor mu?


 
biopoint kullanıyorum. yumuşatıyor o yönden memnunum. ama bunun dışında bir şey beklememek lazım. ben de dışarıdan müdahale ile pek değişim olmayacağına inananlardanım. benim kullandığım kremin indirimli fiyatı 30 tl galiba. baya da bereketli. dermoeczanemden deneyebilirsiniz.


  • cabiday  (13.02.18 11:19:05) 
Girls With Curls diye bir markanın kremini kullanıyorum.
Genel olarak yumuşatma ve kolay açılma dışında bir faydası oluyor mu kremin bilemiyorum (ya da olması gerekiyor mu vs).

Saçlarım yeni yeni uzuyor çeneme falan geldi, o yüzden çok fazla bir etki görmemem de normal herhalde gerçi. Uzun saçta beklenti farklı olabilir. John Frieda'nın saç serumu var, onu daha faydalı buluyorum, ıslakken az bir şey sürünce.
  • sopiro  (13.02.18 11:40:32) 
Sac disaridan cok beslenemez evet ama, yag vs. ile uclardaki kurulugu azaltilabiliyor ya da en azindan, sac cabuk taranir hale geliyor. Yoksa hicbir sac kremi sac uzatamaz ya da kiriklari yok edemez; ancak nem duzeyini arttirip saci daha saglikliymis gibi gosterir. Eger organik icerik kullanmiyorsa, hayvanlar uzerinde test ediliyorsa ya da silikon kullanmissa bence hangi marka olursa olsun parasini hak etmiyor.

Saciniz zaten uclarda kuru degilse ve taramanmasinda sorun yoksa, iyi bir sac maskesi alip haftada bir iki kez uygulayin.
  • buf-e kür  (13.02.18 14:38:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.