[]

iphone 8 plus vs xiaomi mi 6

iphone 8 plus ve xiaomi mi 6 arasında kaldım. arada çok ciddi bir fiyat farkı var. ne gibi farkları vardır? teknik özelliklerinden çok kullanım açısından fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi merak ediyorum.




 
E tabi 8 plus daha iyi cihaz. Kullanım farkında ortaya çıkacak tek şey ios android farkı olur. O da kişiden kişiye değişir. Çünkü ikisi de high end flagship, hızıydı kamerasıydı malzeme kalitesiydi bunlar çok farketmez. Sonuçta ikisi de gg5 kullanıyor önlü arkalı. Sd835 var Xiaomi'de boru değil, a11 bionic var 8 plus'da o da piyasanın en iyisi.


  • bos gezenin bos ustasi  (12.02.18 19:12:39) 
Xiaomi mi6 kullanıyorum ve kamera konusunda başarılı olmadığına katılıyorum


  • bobinhoo  (12.02.18 20:13:21) 
8+ kullanıyorum ve kamerası mükemmel diyorum.


  • noluyo yaa  (12.02.18 20:15:17) 
mi 6'yı da öve öve nerelere getirdik.

ikisi ayrı klasmanın telefonları, bir telefona 3-4 bin vermeye gönlün razı geliyorsa tabii ki iphone al. mi 6 mantıklı insan telefonu, ayrı bir kitleye hitap ediyor. ucuz olmasının götürüleri var elbet, sana gelmez diye düşünüyorum.
  • Bruce  (12.02.18 20:18:34) 
tamam mi6 güzel telefon da 8 plusla kıyaslanacak telefon değil. iphone 7 ile kıyaslanabilir en fazla.

not: android fc
  • carabelli  (12.02.18 20:22:20) 
Aradaki fiyat farkı değecek düzeyde değil ayfon daha iyi şüphesiz ama bence o farka değmez.


  • gozu acik sevisen yahudi  (12.02.18 20:54:20) 
konu aslında @gozu acik sevisen yahudi 'nin dediği gibi aradaki fiyat farkı. 2 katı fark var hemen hemen özellik olarak değer mi? xiaomi beni 1 sene sonra küfür kıyamet sövdürür mü? teknolojik ürünlerde yavaşlığa çok katlanamıyorum, kamera benim için çok önemli değil.


  • kubariye  (12.02.18 21:33:23) 
Snapdragon 835 yavaşlamaz öyle kolay kolay. Velev ki yavaşladı yapıştır fabrika ayarlarına dönüşü, oldu bitti. Iphone'daki gibi bilinçli eskitme sözkonusu değil.


  • bos gezenin bos ustasi  (13.02.18 02:26:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.