[]

Bir kızın ilk cinsel deneyimi

Öncelikle benim değil bir arkadaşın sorusu :) (vallaha bak)
Neyse zaten kız da erkek de türk değil.

Genç çiftimiz birlikte olmaya karar veriyor. Daha önce çok sevişmişler tabi ama iş cinsel birleşmeye hiç gelmemiş. Nihayet cinsel birleşme yaşandığında kız o kadar acı çekmiş ki bi kaç dakika sonra bitirmek zorunda kalmışlar.
Çocuk dertli bir şekilde durumu bana anlattı. Ben de şakayla karışık dedim ki oğlum senin alet megaboymuş demek ki kız naapsın. Yok dedi 13 falan.

Soru şu, ilk birleşmede bu kadar acı normal mi? Kız doktora gitsin mi?

 
normal.


  • elorelia  (12.02.18 16:58:27) 
İhtimalleri sıralıyorum tecrübem dahilinde.

1. Gerekli ıslaklık sağlanmadan abandı erkek arkadaş.
2. Elemanın malzeme kalın. Boyu değil kalınlığı önemli ilk seferlerdeki acı verme konusunda.
3. Stres unsurları nedeni ile kızda kenetlenme olmuş olabilir, bunun zor tedavi edilenine vajinismus mu deniliyordu?
4. yanlış deliği zorluyorlar, gülmeyin örnekleri var.
  • John Bloor  (12.02.18 17:07:29) 
Normal, çok normal. Üçüncü beşinci denemede becerenler var. Acımadığını duyduğum çok az kişi var, bir yarım saat acıdan kendine gelemeyen ya da acıdan bayılan da var. Muhtemelen heyecandan gergin ve kurudur. İçip denesinler


  • aychovsky  (12.02.18 17:29:52 ~ 17:34:30) 
Bazıları için normal, kayganlaştırıcı falan kullansa daha iyi. Olmadı kız doktora gitsin.


  • noluyo yaa  (12.02.18 17:32:52) 
Yukarıdakiler + 1

En ideal durumda bile ilk seferde acıma normal. Zamanla doğru işler yaptıkça geçer.

Ön sevişmeyle iyice ıslanma gerekiyor, genelde bu da yetmeyebileceği için kayganlaştırıcı kullanmak iyidir. Stresi azaltmak için yavaş gitmek ve çok ufak miktarlarda alkol iyi gelebilir.
  • cleric  (12.02.18 17:53:30) 
Oralla başlasınlar. Islanmaya faydası olur.


  • saseskir  (13.02.18 10:28:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.