[]

iphone se ekran değişimi - ankara

ekranı kırılan iphone se’nin resmi apple servisinde ekran değişimi için 600 tl istiyorlar üstüne de 10-15 gün telefon serviste kalıyor. garantiyi bozmak pahasına ankara’da bu işi yapacak eli yüzü düzgün bir servis arıyorum. tecrübeleriniz doğrultusunda önerilere açığım. teşekkürler.




 
Servislik bir şey değil aslında. Ulus'ta heykelin arkasında bilmem ne iş hanı var bir sürü telefoncu kılıfçı vs var. Orada tamir yapıyorlar. Orijinal parçaya da gerek yok aliexpress'ten ekranı sipariş et al, parçasıyla beraber götür usta birisi maksimum 10 dakikada halleder.

Kendine güveniyorsan da internetten iphone se disassembly yaz izle değiştir kendin. Çok zor değil açıkçası.
  • bos gezenin bos ustasi  (12.02.18 01:44:08) 
daha ziyade "ben şurada yaptırdım memnun kaldım" tarzı cevap arıyorum. aliexpress'ten ekran sipariş edip haftalarca gelmesini bekleyemem. geldi diyelim bir sürü ıvır zıvır parçayla vidayla uğraşamam.

rastgele telefon kılıfçısına girip telefonu teslim etmek istemiyorum. o yüzden tavsiye peşindeyim.
  • bellbane  (12.02.18 02:51:39 ~ 02:52:20) 
"Arı Servis" diye bir yer var sıhhiye ile necatibey arasında, hanımeli sokakta. Orada müsaitlerse hemen değiştirip veriyorlar telefonu. Gitmeden telefonla fiyat alıp, ellerinde parça olup olmadığını sorabilirsiniz.


  • 241  (12.02.18 10:20:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.