bir vakıf ünisinde %75 burslu okuyorum. bu dönem okul dondurmak istiyorum. ama 4 senelik normal eğitim süresi bitince bursum kesiliyor. ben dondurduğum için bu normal eğitim süresi 1 dönem uzamış mı oluyor yoksa nolursa olsun bursum kesilir mi?okul yönetmeliğine bkaındım ama benzer bi madde göremedi
bir vakıf ünisinde %75 burslu okuyorum. bu dönem okul dondurmak istiyorum. ama 4 senelik normal eğitim süresi bitince bursum kesiliyor. ben dondurduğum için bu normal eğitim süresi 1 dönem uzamış mı oluyor yoksa nolursa olsun bursum kesilir mi?
okul yönetmeliğine bkaındım ama benzer bi madde göremedim konuyla ilgili
0
okul yönetmeliğiyle senin bursunun alakası yok ki. bursu nerden alıyorsan oraya soracaksın ya da burs verenin belirlediği kaideleri okuyacaksın.
bence bursun kesilir.
ama en doğrusu onlara sormak.
0
attirmayin makedonun kafasini
(
12.02.18)
nasıl alâkası yok anlamadım? yatay geçişle gelip burs başvurusunda bulundum %50 burs verdiler daha sonra %25 başarı bursu eklendi. bursu okul veriyor niye onların yönetmeliğine bakmayım?
0
bursu başka bir kurumdan alıyorsun sansım, sori.
çori çori ham gori se
ama sen yine de okula sor.
işini sağlama al.
0
attirmayin makedonun kafasini
(
12.02.18)
okul yönetmeliğine bakmakla doğru olanı yapıyorsunuz. İlgili bilgiyi bulamadıysanız öğrenci işlerine danışın. Uygulama okuldan okula değişebilir.
0
benim bir gizli bildiğim var
(
12.02.18)
okul sana 8 dönem için burs veriyor anladığım kadarı ile. sen dondursan da dondurmasan da, dönem senin transkiptine işleneceği için bursun kesilir. zira sen o ara verdiğin dönemi kodladığında, 9. döneme geçmiş olacaksın.
0