[]

İstanbul'da masaj yaptırmak istiyorum var mı önereceğiniz mekan

iş yerinde sandalye'ye oturmaktan omurgam yamuldu. sırtıma belime kuluçlara filan sihirli dokunuşlar lazım.. önereceğiniz mekan var mıdır?




 
masaj değil sana manuel terapi lazım.

manuel terapi yapan insanlar doktor oluyor, seans ücretleri 500 e kadar çıkıyor.

o omurgadaki yamuklukları falan düzeltebiliyolar belirli oranlarda, tabi onun içn rongten mr falan isteyebilir.

boşu boşuna kırıhçı , çıkıhçı kafasında insanlardan medet umup kendini sakatlattırma, masaj da pek bi işe yaramaz.

ayrıca sıcak su torbası pembe olsa ne olur mor olsa ne olur, sıcak su torbası işte.

gerçi omurgada yamukluk varsa kaynayan kazanın içine de girsen düzelmez o.
  • Photographer  (11.02.18 22:08:11 ~ 22:10:19) 
Oturuş bozukluğundan kaynaklı omurga yamulması var diyorsan masaj anlık rahatlama verecektir. Arayışın masaj değil tedavi olmalı. Tek tedavi yöntemi de kayropraktik. Fıtık problemi yoksa en fazla 3 seansta tüm boyun, sırt, bel ağrıların, migren, kas ağrıları, postür/duruş bozuklukları vs. geçecek, yeni doğmuş bebek gibi olacasan. Boşver masajı, masaj mastürbasyondur, günü kurtarır.

Türkiye'de konusunda en uzman 2 kişi var ve ikisi de İstanbul'da:

1) Dr.Hokan Scheibe
2) Fzt. Hüseyin Oğuzhan Söylemez
  • Fayfa  (11.02.18 22:10:47) 
yaw yamuldu derken ağırmaya başladı yamulma yok yani mecazen yazdım onu :) herkes ciddiye almış. klasik rahatlatıcı masaj yani isteğim. yüzüyorum ben omurga ateş ediyor normalde.


  • xu  (11.02.18 22:16:05 ~ 22:16:49) 
@fayfa
kayroprakti çözüm demişsin ama hüseyin oğuzhan söylemez kayroprakter değil. manuel terapist.

  • rentts  (11.02.18 22:50:18) 
Fıtık için en son manuel terapiye başladım. Son seansım önümüzdeki cuma. 5 seans olacak ve ağrılarım neredeyse tamamen geçmiş durumda. Sıcak uygulama, manuel terapi, masaj ve egzersiz yapılıyor yaklaşık 1 buçuk saat içinde. Suadiye Sportomed'e gittim. Fulya'da da şubesi var. Özel sağlık sigortalarıyla anlaşmaları var. SGK ile yok. Onun haricinde seans ücreti nakit 220₺. Suadiye daha uygunsa bünyelerinde görevli fizyoterapist Tarık Çetin'den bir randevu alın. Manuel terapilik bir durum yoksa en azından size özel egzersiz programı verilir. Geçmiş olsun.


  • desdenova34  (11.02.18 23:23:11) 
@rentts

Aynı şey dostum.
Türkiye'de literatüre ''manuel terapi'' olarak geçmiştir 'chiropractic' terimi Türkçeleştirilerek.
İkisinin de anlamı ''el ile terapi'' demek.
  • Fayfa  (12.02.18 00:54:08) 
yoga +1


  • gezegen olan pluton  (12.02.18 00:56:36) 
@fayfa
aynı şey değil
kayroprakter olabilmek için 4-5 sene okuman lazım
www.draysegulozturk.com
bak mesela.
türkiye'de kayroprakter sayısı 10'u geçmez.
  • rentts  (12.02.18 18:21:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.