[]

Pazar günü neden işe yarar bir şey yapılmaz?

Uyumak, içmek vs dışında hiçbir şey yapası gelmiyor insanın. Kafam daha ağır çalışıyor, hiçbir şeyden keyif almıyor gibiyim, karamsar, buhranlıyım. Kafamın arkası ağrıyor.

Kitap bile okuyamıyorum. Sizce neden?


 
güzel bir masaja ihitiyacın var =)
or
çiğnemek lazım
  • binder dandet  (11.02.18 21:11:41 ~ 21:12:16) 
Ben sabah 8'de kalkıp gitar kursuna gittim. Çok da verimli geçti. Mental yorgunluk buna sebep oluyor olabilir. Herhangi bir ilaç kullanıyorsan onların da etkisi olabilir. Yeterince hava alınmadığı zaman da olur.


  • dissendium  (11.02.18 21:12:35) 
haftanın 6 günü çalışıyorum, pazar mal gibi geçirmem lazım ki dinleneyim.
yorgunluktan ötürü.

  • cedex  (11.02.18 21:15:17) 
pazartesi sendromu?


  • burya  (11.02.18 21:16:00) 
pazar= stand by olarak programlanmaktan olabilir.


  • istege bagli sigortasiz  (11.02.18 21:20:03 ~ 21:20:27) 
Çalışmıyorum ama hafta içi yapacak işler çıkıyor yine. Pazar günü = null


  • femme vitale  (11.02.18 21:22:15) 
Öğleden sonra sanki zamanı ayarlanmış gibi bi endişe yükleniyor. Daha doğrusu kuruluyor. Tam akşam vakitleri de bu endişe açığa çıkıyor. Cumartesinin verdiği gevşeklik kısa sürdüğünden olsa gerek bünye rahatlığa çabuk alışıp düzene zor giriyor. Bu yüzden pazarları hep bi sıç bok böceklibok gibi bişi oluyor.


  • allegrezi  (11.02.18 21:26:40) 
ben almanya'dayım. bu aralar 1 haftalık tatil var ve çalışmıyorum. bugün gerçekten ben de evde pinekledim. film izledim internette vakit öldürdüm vs. yarın işe gitmeyeceğim ama pazar günü hayat duruyor zaten almanya'da. takıldığım yerler de kapalı olunca en iyisi uyumak geliyor. hava kapalı ve soğuk olmasa bisiklet turu yapardım herhalde veya fotoğraf çekmeye çıkardım.


  • burya  (11.02.18 21:29:46) 
sabah erken kalkmak gerek.gec kalkinca yapacak motivasyonun olsa da yayiliyorsun.bir de pazardan once bence plan yap ki bos gecmesin, arkadaslarinla bulus, biraz dinlen ya da ilgini cekebilecek konulari arastir vs.


  • bugun hava gunluk gureslik  (11.02.18 22:57:59) 
Seni karamsar ve buhranlığa iten nedeni bul.
Sosyal medya hesaplarına aldırış etme herkes içip eğleniyor mutlu orda. İçip uyumak da bir yere kadar.
Birileriyle sohbet et ama bu kişiler arkadaşların değil yeni biri olsun. Mesela esnaf olabilir. Biraz da onlar konuşsun hayat nasılmış anlatsınlar.
  • gezentikcanlı  (12.02.18 00:25:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.