[]

dükkan açmak

ufak bir dükkanınız ve birikmiş paranız var , ne açardınız ? emekli uğraşı olarak değil para kazanma odaklı bir fikir söyleyebilir misiniz , hadi lokasyonda sallayım ümraniye çarşı




 
bijuteri


  • carabelli  (11.02.18 00:32:59) 
Umraniye carsi hakkinda bilgim yok ama devir pesin alip pesin satilan perakende devri.ucuz kotu mal degil de orta segment kadina hitap eden fiyati normal kaliteli mal satin. Canta gozluk parfum saat kozmetik vs


  • zargana75  (11.02.18 00:33:39) 
Pideci. Ama kır pidesi. Sadece peynirli, kıymalı ve patatesli olacak. Bir de ayran ve kola. Çok standart bir iş. Tanesi 2 liradan, iyi bir sunumla onlarca satarsın.


  • dissendium  (11.02.18 00:54:31) 
Yeme-içme işine girerdim ben olsam. Konsepti belli, çeşit sayısı sınırlı olacak. Kuru fasulye-pilav da olur pide de mantı da. Ya da sadece tatlı-kahve seçeneği sunan gençlere yönelik bir yer de.


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (11.02.18 00:57:49) 
çiğ köfteci
telefon aksesuarları
kırtasiye fatura ödeme merkezi melezi bi yer
klişeleri saydım, yaratıcı arkadaşları sahneye alabiliriz.
  • Jimmy McNulty  (11.02.18 01:17:19) 
şırdancı, büyük şehirlerde bile 3-4 tane oluyor, şu zamanlarda inanılmaz talep var.


  • gezegen olan pluton  (11.02.18 01:39:52) 
sallama lokasyonla olmaz. yakınında olan dukkanlar neler, bahçesi var mı, yaya trafiği yogun mu, dukkan kac m2, önunde araç durabilir mi? daha fazla bilgi olsa daha fena olmaz.


  • istege bagli sigortasiz  (11.02.18 01:52:05) 
Bu aralar kadınlar arasında örgü dikiş çok popüler baya da iyi satılıyor. İğne iplik diye küçümseme kocaman bir dükkana bile sığmayabilir çok çesit var ve baya satarsın.


  • fatedtoloveyou  (11.02.18 03:07:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.