[]

evlilik teklifi aileyle tanışmadan önce mi yapılır sonra mı?

mantıken önce aileyle tanışıp karşılıklı elektrik alındıktan sonra evlilik teklifi etmek daha doğru değil mi?

tanışmadan teklif edildi, kız yüzüğü taktı ve kızın ailesiyle tanışılmaya gidildi, ailesi oğlanı beğenmezse yüzükler geri mi çıkıyor ne oluyor tam olarak?


 
Lızın taktığı yüzük nişan yüzüğü değilse çıkabilir sorun olmaz. Nişan yüzüğü. Ikarsa nişan bozulmuş vs. O bi statü bozulmasınoluyor. Aileler tanışmadıysa haliyle nişan da değildir.


  • efruz  (10.02.18 23:57:23) 
Bu ne kadar alaturka oldugunuza gore degisir ama bana gore aile ile evliligin bir alakasi yok. Gorucu usulu evlenilmedigi surece ailenin oglani ya da kizi begenmesi kiz ya da oglan icin bir kriter olmamali.

Karsi tarafin ailesiyle dugunde tanisan ciftler biliyorum.

Zaten aile de kizinin ya da oglunun secimlerine guveniyor ve saygi duyuyorsa bunu sorun etmez.
  • crown  (10.02.18 23:57:33) 
iliskinizde ailenizin onayını da önemsiyorsanız eger, teklif edilmeden önce ailenin de onayinin alınmasında fayda var. eğer, iliskinizde aile faktörünu pek önemsemiyorsanız, sorup sormamanizin bir manası yok. yani bu durum tamamen sizin aileye olan bakış acinizin onemi ile iliskili.


  • tomcruise  (10.02.18 23:58:30) 
Önce sevgili olursun, aileyle tanışırsın, evlenme düşüncesi varsa nişan yaparsın, sonra da evlenme teklifi edersin. Tanışma olayı evlilikten daha önce oluyor. Önce sen tanışırsın, niyetin ciddiyse aileler tanışır. Tanışmadan evlilik teklifi edilirse aileler pek sıcak bakmaz.


  • dissendium  (11.02.18 00:04:03) 
Dissendium +1

Evlilik teklifi ciddi bir teklif ve evlenmeyi düşüneceğim birinin ailesini tanımayı önemserim.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (11.02.18 00:18:18) 
yalnız değilmişim.

az önce bir arkadaşın evlilik teklifi aldığını öğrendim de daha kızın ailesi kızın ilişkisi olduğunu bilmiyor o yüzden garip gelmişti, emin olmak için açtım duyuruyu.
  • tolga asp  (11.02.18 00:23:27) 
süreç içinde aile ile tanışmıştım, o yüzden teklif esnasında aileden haberim vardı, kafam rahattı. aksi durumda bir şekilde aile ile ilgili bilgi edinmeden evliliğe kalkışmazdım.


  • bir ileti paylastim  (11.02.18 02:07:00) 
oldu olacak evlilikten sonra evlenme teklifi edin. o kadar acayip yorumlar var ki nasıl bi toplumda yaşıyoruz arkadaş...


  • tughan  (12.02.18 00:42:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.