[]

Maltepe Grandhaus

Uzun zamandır hiç uğramadım Maltepe'de Grandhaus iş merkezinde sinema vardı. Sonra kapandı orası bi ara. Hatırlayanlar vardır. Tekrar açıldı mı? Hala sineması var mı? Şu an ne durumda?

Ne anılarım vardı orada. Hey gidi günler..


 
Sırf hey gidi demek için geldim. Ne anılar.


  • brad pitt  (10.02.18 23:18:39) 
Yok ya, orası lanetli bence. Maltepe'nin orta yerinde ama bi türlü dikiş tutturamadılar. Öyle bomboş duruyor hala. Arada birileri devralıyor herhalde, ucuzcu giysiciler içeride tezgah açıyor filan ama ncık. Kapatıyor hepsi eninde sonunda.

İlk kez tek başıma sinemaya oraya gitmiştim. Bir hey gidi de benden.
  • inawen  (11.02.18 00:07:27) 
bir hey gidi de benden geliyor. eskiden ne güzel canlıydı. sinemalar, oyun salonları, mağazalar... bi seferinde ilkokulda merdivenlere ters binip koştuğumuz için atmıştı güvenlik bizi :)) organize işler'e orada gitmiştim. sonrasında ne yaptılarsa tutmadı. galiba gerçekten lanetli. hiçbir şey yok içerde bazen tezgah falan açıp don satan oluyor.


  • jangbogo  (11.02.18 00:29:33) 
Hey gidilerinize geldim, peki ya kumpirciler, öğrenci menüleri, Mc Donalds vardı ya, hatta radyo kabini vardı hatırlamıyorum ama adını. Özlemişim galiba.


  • Tersidüzükilec  (11.02.18 01:39:46) 
@tersidüzükilec, kumpirci fiko vardı alt katta. yediğim en büyük kumpirleri orada yedim. çok da ucuzdu tam öğrenci mekanı. üst katta bilardo falan vardı orada da az bilardo oynamadık.


  • olkol  (11.02.18 02:10:37) 
@olkol
Fiko yakın bir yere taşındı. Özlem gidermek isterseniz duruyor yani :)

  • inawen  (11.02.18 13:39:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.