[]

Hacı Sabancı vb.

Çok zenginlerle ilgili genelde hikayeler duyarız.Sabah 7de kalkar isinin başına gider,her süreci takip eder vs. Genc kusak sabancılara bakıyorum,adamlar sürekli gezmede,kop kopta.Hacı sabancı mesela. Tulumdaydı,dubaiye gecmis filan. Denizcilik alanında yönettigi bir sirket var diye biliyorum.Uzaktan filan mı yönetiyor?Çok iyi yöneticileri mi var?O kadar param olsa sirkete ugramazdim ben de mi dersiniz?




 
Eski modeller işlerini kendileri yürütürlermiş, şimdikiler profesyonellerle çalışıyorlar. İlla ki işlerini takip ediyorlardır da asıl işleri yürüten maaşlı çalışanları.


  • angelus  (10.02.18 11:58:19) 
denizcilik alanında densa diye bir firması vardı, densa diye başka bir firma olması ve mahkemelik olmaları sebebiyle ismini marinsa olarak değiştirdi, 2 3 sene önce her hafta perşembe günleri sanırım toplantıya firmaya gelirdi.(ben sonrasını bilmiyorum belki hala geliyodur.)

hatta korumaları falan binadaki herkesi aradığı ve dışardan gelenlerin de bu konuda sıkıntı çekmesini önlemek için geleceklere haber falan verilirdi, bu gün gelme, geleceksen de öğleden sonra şu saatten sonra gel diye.

demet sabancı ile birlikte yönetiyolardı firmayı.


sektöre ilk giriş yaptığı zamanlar sanırım 2011 olması lazım, ciddi bi fark yaratmışlardı, gerek maaş konusu, gerek personel kalitesi, gerek firma işleyişi olarak.

sonradan benim bile gitmek istemeyeceğim bir firma haline geldi, yani 3 sene ben girmeye uğraştım sıra gelmedi, ondan sonra onlar beni almaya çalıştılar ben gitmedim. en son görüşmemde çarkçıbaşın ukraynalı rusçan iyi mi dedi adam bana :) kaldı ki ukrayna rusçası farklıdır ve türk personel çalıştırıyolardı.

ha evet süper bir yöneticisi var ismi cemil gücüyener, meziyetlerinden burada bahsetmek istemiyorum, zaten bu sektörde kime sorsan sana anlatır..!
  • Photographer  (10.02.18 12:14:28 ~ 13:12:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.