[]

Antibiyotik kullanımı hak.

Kıl dönmesi rahatsızlığım var uzun süredir. Bugün baya ağrı yaptı akşam iş çıkışı acile gittim. Doktor bakmadan 2 tane antibiyotik yazdı -amoklavin 1000mg ve cipro 500mg- 2sinide kullanmak mantıklı gelmedi ağır olmaz mı? Tabi doktor beyden iyi bilemem ama aramızda doktor varsa yorum yaparsa ona göre başlayacam ilaçlara.




 
uzun süredir rahatsızlığın var, neden tedavi olmuyorsun, bildiğin gibi ameliyatsız geçmiyor ve sürekli de ilerliyor.

ikinci olarak buradaki doktor arkadaşımız da seni muayene edemiyeceği için bişey söyleyemeyecek.

bence yarın hemen doktora git, enine boyuna muayene ol.
  • Photographer  (09.02.18 22:08:42) 
hem çalışıyorum hem okuyorum hayat bazen düşündüğün kadar basit olmuyor


  • toro  (09.02.18 22:10:09) 
2 antibiyotik yazılabilir çok kez şahit oldum.


  • gozu acik sevisen yahudi  (09.02.18 22:27:52) 
O iltihap bakteri florası aslında. Antibiyotik de o bakteriyi yok etmek için var. Ameliyatlık duruma gelmemek için içmen iyi olur.


  • bos gezenin bos ustasi  (09.02.18 23:33:37) 
Ameliyat olmadan kurtulusun yok, sandigin kadar zahmetli degil bi hafta kadar sonra gunluk yasantina devam edebiliyorsun, daha fazla ilerlemeden bir an evvel caresine bak derim. Antibiyotik falan fayda etmiyor cunku.

Not: iki kez ameliyat oldum.
  • hailtothethief  (10.02.18 02:31:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.