[]

ingilizce öğrenmek için tavsiye

pre-intermediate seviyesinde ingilizcem var. geliştirmek için aklımdaki yol anadili ingilizce olan bir ülkede 4 ay dil kursuna gitmek. yoğun ingilizce programı ile 4 ayda hangi seviyeye çekilebilir? bu kişiye bağlı elbette ama oraya yalnızca dil geliştirmek için gidildiğini düşünelim.

bunun dışında fiyatı dil kursları kadar yüksek olmayan yöntem önerileriniz var mı? yüksek lisans yapmayı düşünüyorum, bu sebeple üniversitelerin hazırlık kurslarına gitmek daha mı mantıklı olur?

work and travel için geç kaldım sanırım. ayrıca türkler'in çok olması ve oraya eğlence için gidiliyor olması beni uzaklaştırıyor.

work and study var avustralyada o cazip geliyor biraz.

bunların dışında ülke içerisinde hiçbir yol beni disipline sokamıyor, türkiye'deki dil kurslarını hiç düşünmüyorum.

 
work&study ilk defa duyuyorum, cahilliğime ver artık. çok kaliteli ve fiyatı da pahalı(bana gore) bir dil okulu var. ismi de st Giles idi sanırım. web sitesi surda-> (git: www.stgiles-international.com )

ben maddi durumum el vermediği icin gidemedim ama gidebilseydim kesinlikle gideceğim okul bu olurdu.
  • tomcruise  (09.02.18 20:27:11) 
Seviyeleri sakın sikleme.

Senin Türkçe bilginin bir seviyesi yok.

Dizi izle ing sub title.

Sakın tr ing sözlük kullanma

İbg ing kullan.

Kültüre gir(emerge) . Tavsiyem amerikan... Kültüre girmeden o mantığı anlamadan dili öğrenmiş sayılmazsın

Slang short language olayını kapman tarihini vs öğrenmen şarttır beyin böyle çalışır. Kelimeleri kavramlara olaylara bağlar.

Kısa hikaye oku ve connotation okumayı öğren
  • yapaque  (09.02.18 21:50:13) 
abi work and holiday olmasın o


  • high hopes of the sozluk  (10.02.18 00:45:20) 
work and study şöyle ki: dil kursuna yazılıyorsun, sana verdikleri vizede yılda belli bir süre çalışma iznin de var. hem dil kursu hem de full time olmasa da bazı işlerde çalışabiliyorsun.

(git: www.endlessabroad.com.tr)
  • estranged  (10.02.18 01:03:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.