[]

3700 olan iphone 8'i 2800 'e yurtdışından almak mantıklı mı?

üzerine 170 tl pasaport harcı ile 3000 tl oluyor. yani 700 tl ucuz.

eksileri en başta 1 yıllık garanti

2 sene önce 6s aldım amerikadan 1000 tl ucuza geldi bana. arıza yaptı, türkiyede bakmadılar, almanyaya arkadaşıma yolladım. yolda kayboldu. ptt istersen tazminat için başvur dedi.

dilim de yanınca tereddütteyim.

siz olsanız ne yaparsınız?

teşekkürler.

 
şu şartlar altında y.dışından almazdım


  • elorelia  (09.02.18 16:35:00) 
ben olsam riske girmezdim. elektronik alet biraz şans işi, olur bozuk çıkar, gelirken ekranı çatlar bişey olur 700 tl yeinre 2700 zarara girdin mi kıymeti yok.


  • Photographer  (09.02.18 16:47:28) 
700 Tl icin bencede bu kadar zahmete girilmez.


  • VIPCH  (09.02.18 16:49:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.