[]

lensle bulanık görme

gün içinde sıklıkla lensle bulanık görme sorunu yaşıyor musunuz?




 
yaşıyorum. ya lensin eskimiştir ya da lensin oksijen geçirgenliği azalmıştır. refresh markaydı sanırım suni gözyaşı damla alıp yanında taşıyabilirsin. böylelikle gözdeki kuruluğu aldığın için lensteki oksijen geçirgenliği de artacaktır.


  • principlei  (09.02.18 11:58:14) 
daha bir gün oldu takali. lens küçük geliyor olabilir mi?


  • yuvarlanantencereninkapagi  (09.02.18 12:05:34) 
lens küçük geldiğinde batma yapar, ters takarsan da yukarı doğru çıkar.
bulanıksa büyük ihtimal lens bozuk olabilir.

  • omonia  (09.02.18 12:30:50) 
ama onlarca lens kullandım hepsinde aynı sorunu yasiyorum


  • yuvarlanantencereninkapagi  (09.02.18 12:37:14) 
ben bi ara bu problemi sık yaşıyordum, meğer gözümde mikrop varmış. gözlerim ileri derece bozuk olduğu için lenssiz de bulanık görmemi normal sanıyordum.
lensle alakalı değilse gözlerde mikrop olabilir.

  • cabiday  (09.02.18 12:58:15) 
lensi yeni taktiysan gozunden kaynaklaniyor olabilir. goz kapaklarinin icine zarar vermis olabilirsin. eski lensleri takmak lens uzerinde minicik birikintiler olusturuyor, onlar lense yapisiyor ve goz acip kapadikca goz kapaklarinin altini yara yapiyor. o yaralar cilt istundeki gibi kabuk baglayamadigindan surekli mukusvari bir sivi salgiliyor. lensi yeni taksan bile o sivi lens ustune yapisip bulanik gormene sebep oluyor olabilir. bu tabi bir ihtimal boyle bir sey olmayabilir de.


  • in vino veritas  (09.02.18 13:29:26) 
lensin diası gözünüze uymuyor olabilir. doktor kontrolünde deneme yaparak doğru lensi bulabilirsiniz.


  • boyalı kuş  (09.02.18 15:45:19) 
doğru lensi ne yazık ki bulamadım, kişisel lens bile yaptırdım iyi bir hastaneye yine olmadı.

numaram aynı değişmedi.

@cabiday şikayetin var mıydı? :(
  • yuvarlanantencereninkapagi  (09.02.18 18:09:34) 
@yuvarlanantencereninkapagi tabii bulanıklık baya ilerledi. odaklanırken de gözlerim sulanıyordu acıyodu. doktora gittim, krem ve solisyonlarla geçti.


  • cabiday  (09.02.18 18:14:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.