[]

bu kediyi nasıl yapmalı?

Pazar günü evde otururken binada bi’ kedi miyavlaması duydum. Kapıyı açtım sesten emin olunca dolaptan bir şeyler getirip veririm hemen gitmesin diye “pisi pisi” diye seslendim. Ben dolaptan bi şeyler alana kadar bu tatlış sen merdivenlerden çık. Evin kapısından bir iki adım girmişti karşılaştık. Yağmurluydu hava ıslanmış azıcık. İçeri geçtim bir de su doldurdum kaseye, yiyeceklerle birlikte ben kapının önüne çıktım. Aşağıya koymayı planlıyordum ki kedi çıkmadı. Ben de geri girdim içeri. Yemek yedi, oynadık, uyudu uyandı derken kapının oralarda beklediğini görünce açtım kapıyı çıktı gitti. Tahminim de o yöndeydi zaten.

Asıl soru/sorun burda başlıyor: aynı kedi bugün akşamüstü de geldi, miyavladı, açtım kapıyı içeri geldi. Yemek yedi, oynadık, uyudu derken bugün hiç gidesi yok gibi duruyor. Anne-yavru ördek gibiyiz, evde nereye gitsem peşimde. Birlikte yatmadığımız zamanlar baya miyavlayarak bağırıyor. Az önce kapıyı açtım bi çıktı geri girdi hemen. Şöyle ki, bana kalsa bu gece kalabilir tuvalet vs. aklıma gelen sorun o değil de ya bu kız alışır yarın filan da gitmek istemezse kalınca. Bir yandan da uyuyan hayvanı hadi git diyerek kapı önüne koyamıyorum. Kapıda iki miyavlasa dayanamam geri alırım zaten. Ne yapmalı, kalsa bu gece sonra gider mi gitmez mi yoksa alışır daha mı kötü olur?


 
@konusma ben konusuyorum daha bitirmedim ah çok isterdim ama o mevcut şartlarda pek mümkün değil, maalesef.


  • havana  (09.02.18 01:52:23) 
belki o sizin tanrı misafirinizdir? sahiplenmeyi dusunuyor musunuz ?
dışarda soğuktan kış kıslanmaktan cok yoruluyorlar.
sevgiye ihtiyaçları oluyor.
eger sahiplenmeye cok uzaksaniz bana fotoğrafini yollayin kedinin ilan açalım.
  • aynatutancocuk  (09.02.18 02:13:10) 
sokağa salacaksan rahata hiç alıştırma dışarda zorlanmasın hayvan.


  • eksimeksi  (09.02.18 06:50:08) 
seni insanı olark seçmiş, hayırlı olsun.
Hakikaten bakamayacak gibiysen yemek ver ve hemen kapı önüne koy, alışmasın yavrucak.

  • SiyamkedisiZorro  (09.02.18 09:26:12) 
en yakın petshop ya da marketten kristal kedi kumu alın kedi kum kabı da alıp görebileceği bir yere koyarsan iyi olur. sağa sola kaka yapmasın kedicik .
kedi evde bakımı en kolay hayvandır. dolaptan yiyecek vermek yerine kuru mama da alırsan ikiniz için de rahat olur.

  • devilone  (09.02.18 10:08:35) 
Ona geçici yuva olun, minnoş birkaç fotoğrafını çekin, facebook gruplarına gönderin, güvenilir birine sahiplendirin.


  • hipopotamus  (09.02.18 22:28:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.