[]

iphone 7 plus mı 8 mi?

klasik sorularda bugün...

sizce hangisi mantıklı? aynı para ikisi de, pil performans vs 7 plus daha iyi. kamerası da daha iyi. neden 8 alalım ki? sadece boyut için mi?

teşekkürler.

 
6 dan 7 plus a gectim. kesinlikle plus diyorum, ilk 1-2 hafta cok buyuk cebe sigmiyor falan diyorsun ama alistiktan sonar iyi ki gecmisim diyorsun, eskisi cok kucuk gelmeye basliyor. gunde ortalama 1 saat telefonda konusuyorum, 2-3 saat de internete (Wi-Fi agirlikli) geziyorum desek pili butun gun rahat yetiyor bana. en sevmedigim ozelligi, kucuk modele gore pilinin zor dolmasi.


  • cooperr  (08.02.18 22:53:09) 
Biri daha yeni model, daha güçlü işlemci falan. Çok fark var mı, yok. Plus iyidir.


  • lana del rey  (08.02.18 22:59:37) 
8


  • rentts  (09.02.18 00:08:48) 
8.
Su an 7 kullaniyorum, daha onceden 6splus denedik ama boyutu bana gore degil.

  • battal gemalmaz  (09.02.18 00:27:28) 
8. Batarya performansı muazzam. Boyutu da ideal.


  • Delay Fuze  (09.02.18 02:13:12) 
İkisi çok farklı ihtiyaca hitap eder.

Boyut ne kadar önemli bu bir.

İkincisi performans ne kadar önemli. 8'in işlemcisi piyasadaki en iyi işlemci.

Malzeme kalitesi olarak da 8 çok daha üstün. 7'lerin arkası çizilmeye çok müsait.

Boyut tamamen kişisel tercih. Büyük telefon lazımsa performans beklentisi aşırı yüksek değilse 7 plus.
  • bos gezenin bos ustasi  (09.02.18 02:39:08) 
küçük olması önemliyse 8
büyük olması tercih sebebiyse hiç düşünmeden 7plus

  • nickfury  (09.02.18 02:40:20) 
büyük olması dezavantaj, sadece boyut önemli olsa 8 düşünürüm direkt. 6s kullanıcısıyım boyut gayet memnun ediyor.

kamerası, pil ömrü daha iyi 7 plus'ın. gerçi kamerada çok fark etmeyebilirim farkı. pil mah değeri yüksek ama işlemci farkıyla tüketimleri yakın olabilir. büyük ekran da çok pil tüketiyor tabii.
  • bir ileti paylastim  (09.02.18 08:48:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.