[]

easyjet el bagajı hakkı

2 kişiyiz.
toplam 2 ufak valizimiz var, easyjet kurallarına uygun kabine sığacak şekilde.

ancak 2 adet de normal sırt çantamız var. içinde laptop vs.

Kabine bu 4 parça eşyayı alırlar mı yoksa bize ekstra bir şey ödetirler mi?

 
laptop cantasi ayri oluyor zaten. soylersiniz bunda laptop var diye, ucret almazlar ona. hatta ben laptop cantasina da tikiyordum bir seyler.


  • xfestos  (08.02.18 21:53:07) 
laptop çantası olarak ayrı bir çanta alırlar mı bilmiyorum ama el valizi haricinde sırt çantası yada el çantası ( kişisel çanta bile olsa) almıyorlar.


  • tss  (08.02.18 23:05:00) 
Easyjet ikinci bir cantayi asla ama asla kabul etmiyor.

Kurallarini okuyabilirsiniz. www.easyjet.com "Additional under seat bag" kismina bakin.

Ama su da alinti:

All customers can take ONE cabin bag on board. There’s no weight limit but we do ask that you are able to lift it into the overhead locker.

You can bring an ADDITIONAL under seat bag if you’re an easyJet Plus cardholder, FLEXI fare, Up Front or Extra Legroom customer, or if you’re travelling with an infant (under 2) on your lap.
  • kuehles blondes  (08.02.18 23:41:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.