[]

bi insan neden sürekli ağlamalı esra erol programları seyreder

sürekli salondan ağlama sesleri duyuyorum. şuan da öyle. ananem 80 küsür yaşında. sürekli bu programı izliyor. bu yoksa da dinci minci kanalları izliyor. gerçekten içim sıkıldı. mesela hiç şarkı dinlemek istediğini görmedim. hiç kitap okurken görmedim. haber dinlerken görmedim. sadece kim kiminle evlenmiş kim niye ağlıyor falan filan.

şimdi kimse bana vay hayırsız evlat falan demesin arkadaşım var babannesiyle kendi yaptıkları şarapları tadarken benim ananem böyle saçma sapan şeylere gününün tamanını yatırıyor. gerçekten böyle birinin torunu olmaktan kendi adıma utanıyorum.


 
şu an annem de aynı şeyi yapıyor, vazgeçiremiyoruz. biraz da yapacak başka işleri olmamasından kaynaklanıyor sanırım. ananem de öyle. koltuğa yatsınlar 7/24 izleyebilirler. toplumumuz da biraz duygusal(diğer yönlerini hiç karıştırmadan böyle yazayım :) ) böyle programlar da kolay tutuyor,çoğalıyor.

bize de bir şeyler yapmak düşüyor. onların farklı şeyler keşfetmesini sağlamak hem onlara faydalı hem de eğlenceli. mesela anneme after eight çikolata verdim yüzünü ekşitti. ananeme verdim bağımlılık yaptı :D almaya giderken arkamdan bakıyordu :D
  • MtKrt  (08.02.18 19:24:57) 
Üstüne düşünülmesi gereken bir noktadan girmişken "Onlar ne güzel, yaptıkları şarabın tadına bakıyorlar." demek çok komik. İlk paragrafa göre "Onlar ne güzel, okudukları kitaplar üzerine sohbet ediyorlar." diyecek sanmıştım.


Çevreyi, dünyayı algılama farklılığından olsa gerek. Benim de arkadaşlarımın annesi çeşitli konularda kendilerini geliştirmeye çalışıyorlar ya da bir noktada bilgi sahibi insanlar. Ama annemde o fırsat veya değişime gidecek imkan olmamış. Ben şimdi niye annemden sırf bu yüzden utanayım?
  • m e b  (08.02.18 19:45:45) 
sabahtan akşama boşsa napıcak. beyni yormayan saçma sapan şeyler izler bizim yaşlılar da.


  • caletti  (08.02.18 22:59:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.