[]

Türkiye'de ikamet süresi

Yabancı vatandaşların son 180 günde 90 gün Türkiye'de kalma izinleri var. Bir arkadaşım bunun yüzünden kapıdan geri çevrildi. Acaba tekrar giriş yapabilmesi için ne kadar beklemesi gerekiyor? son 180 günlük periyot her yeni günle beraber değişiyor da mı hesaplanıyor? bununla alakalı bilgiyi nereden edinebiliriz? yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.




 
Cikis yaptigi tarihten geri dogru 180 gun say. O 180 gun icinde 90 gun


  • brkylmz  (08.02.18 18:14:04) 
benim anlayamadığım, 1 hafta kadar önce süresi kalmadığı için giriş yapamadı. 90 gün beklemesi gerektiğini söylemişler. yeni yılla beraber sıfırlanmadığı aşikar, fakat mesela bir ay sonra tekrar bakıldığında geriye dönük 180 gün içinde 90 günden az kalmış olacak, günü açılacak mı?


  • ligussaraa  (08.02.18 18:52:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.