[]

Bazı kadınların ofis masalarında neden ayna oluyor?

Kendilerini güzel buldukları için sürekli bakma ihtiyacı mı hissediyorlar? Yoksa güzel bulmadıkları için beğenmeye mi çalışıyorlar?

hizliresim.com


 
arka tarafı gözetlemek için.


  • Photographer  (08.02.18 17:00:54) 
EVde makyaj yapmaya vakit ayıramıyorum. İş yerinde mole verdiğim bir anda masada makyaj yapıyorum.


  • irene  (08.02.18 17:03:17) 
Bazi kadinlarin ofis masalari karakolda oluyor olabilir.


  • lamira  (08.02.18 17:03:28) 
Ayna sürekli sabit. Kısa süreli işler için niye gün boyu masada ki? ben asıl onu merak ettim


  • bambum  (08.02.18 17:15:54) 
Erkekler cirkin olursa sorun olmaz ama kadinlar is yerinde cirkin olurlarsa isten cikarilirlar. Sabahtan beri iste bu yuzden duyuruda feminism tartismasi var.


  • Traveller  (08.02.18 18:53:09) 
Masamda sürekli yok ama çekmecemde var. Her zaman makyaj yapmıyorum. Şimdi program çalıştırdım, işlem sonunu beklerken bir kaşıma, gözüme baktım. Öğle yemeğinden sonra dilimi fırçaladım, nasıl oldu dişler diye baktım. Bazen ara verince kendime bakıp “Hmm, kaşın şurasını alayım” diyorum, bazen ofise gelip makyaj yapasım gelince iki boyanıyorum. Arada bir saçım dağılmış mı, Cadı saçı gibi mi diye bakıyorum, nadir de olsa moralim bozulursa aynaya bakıp kendime gaz veriyorum. Çekmece olsa gün boyu masamda olur.


  • aychovsky  (09.02.18 00:16:04 ~ 00:16:32) 
Arada tipimize bakmak istiyoruz ama ben ön kamerayı kullanıyorum bunun için.


  • hernezıkkımsa  (09.02.18 02:03:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.