[]

vokal için ses kayıt

Bana müziği yükleyip üzerine söylediğim şarkıyı ekleyebileceğim bir program tavsiye edebilir misiniz? Pc ya da android için fark etmez. Bir de arayüzü basit olursa tadından yenmez.

Teşekkürler.


 
Logic Pro X
Studio One
Ableton Live
Cubase Pro
Cakewalk Sonar
Propellerhead Reason
FL Studio
Cockos Reaper
Bitwig Studio
MOTU Digital Performer
Mixcraft Pro Studio

bunlar daw olarak geçer, digital audio workstation, hangisini beğenirsen artık.

en kolay bulabileceğin cakewalk, evet arayüz karışık gözükebilir, hepsinde mantık aynıdır, kanal kayıt.

bir de reaper var free ona da bakabilirsin.

tabi bu programlarda latency problemi almaman için asio 2.0 destekleyen ses kartına ihtiyacın var, logic pro x osx tabanlı sadece, macbookproların default ses kartları da asio driverlerine ihtiyaç duymuyor. eğer ihtiyaç duyuyorsa bile, ismi nedir bilmem de, kendi default ses kartları barındırıyor o özelliği.

heh hatırladım core audio deniliyor osx de.
  • Photographer  (08.02.18 14:56:03 ~ 15:51:25) 
yukarıda büyük programlar verilmiş. oldukça basit şekilde kısa yoldan halledeyim derseniz audacity derim.


  • tabudeviren  (08.02.18 15:11:58 ~ 15:41:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.