[]

uyku problemi

arkadaşlar ocaanıza düştüm. aşırı bir uyku problemi yaşıyorum. geceleri rahat uyumama rağmen, gündüz uyukluyorum. algılama sıfırlara kadar düşüyor bazı anlarda. otobüste ayakta uyudum bu gün o derece. nedendir acep. 4 ay öncesine kadar gece 4de yatar, öğleden sonra 3de uyanırdım. ama 4 aydır 11de yatıp 6da kalkıyorum. ulan alışkanlık desek nasıl alışkanlık bu 4 aydır değişmedi. korkuyorum canlar. doktora gitmeden önce bi fikir beyanı istiyorum. uyuklamadığım zamanlarda sanki beynimi sıkıştıran bişey varmış gibi hissediyorum. sanki beynim kafatasıma sığmıyor. nası diyim böle tam kafamın tepesi. sanki ön tarafa doğru bir yığılma var. uyuyunca rahatlıyorum. algılama düştü salak gibi dolaşıyorum etrafta:(((




 
Sinirsel bir adaptasyon geçiriyor olabilirsiniz. Elektroensefalogram çektiriniz. Tabi öncelikle doktora başvurun. Bu bir tahmin sadece.


  • ermanen  (06.09.07 13:59:12) 
aliskanlikla ilgisi yok bence. saat 6'da kaltiginiz icin uykunuzu tam olarak almaniz lazim. yoksa mumkun degil uyuklarsiniz hep. lisede bi ara takinti yapmistim, 19 dedi mi yatardim, sabah 7'de gozumu sak diye acardim. bunun disinda 23 24 civari yatarsaniz bu sorun hep olacak. insani uykulu kilan ne kadar uyudugundan cok kacta uyandigi bence.

aksam 6'yi kastediyorsaniz, yanlis zaman dilimi diyeyim o zaman
  • turkish tekila  (06.09.07 15:03:09) 
tiroid sorunu da olabilir, tiroidin az çalışıyordur metabolizman yavaşlar... yavaşlar... uyursun boyuna.


  • kurukafa  (06.09.07 18:31:03) 
üniversite hastanelerinde uyku merkezi diye bir yer oluyor. uyurken inceliyorlar seni. bir bak istersen.


  • can see  (07.09.07 03:29:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.