[]

Amerika’da En Yaşanılır Yer

Neresi?
İki ay için Temmuz-Eylül Amerika’da kalmamız gerekecek. Yer serbest.
Aman allahım ben buraya aşık olmuştum diyebileceğiniz yer var mı?

Aile olarak gideceğiz, ben eşim ve 4 yaşındaki kızım. Bu yüzden güvenli bir yer olması en önemli konu. Sonra çok pahalı olmaması ve (hazır yaza gitmişken) tatil yöresi olması da güzel olur tabii.

Gidenler, görenler, yaşayanlar, yaşamış olanlar...

Tavsiyeniz var mı?

Şimdiden teşekkürler.

 
san diego - la jolla ya da coronado island

visalia diye ufak bi sehir var, orasi da guzeldi.
  • kuehles blondes  (08.02.18 04:08:44) 
Atlanta.

Mother's Day filmini izlersen çok güzel bir yer olduğunu görürsün.
  • i was made for you  (08.02.18 04:28:41 ~ 04:50:32) 
iki ay için gidecekseniz büyük, meşhur şehirlerden birine gidin ve tadını çıkarın. küçük bir yere gidip banliyö hayatı yaşamanın manası yok.

LA, Boston, San Francisco olabilir.
  • sen git ben geliyorum  (08.02.18 04:43:18) 
+1 sen git ben geliyorum

Bence de San Francsico, Boston, New York, Chicago, (LA belki) gibi bir sehre gidin. Kucuk ve kendine has bir yere giderseniz izole olursunuz zaten, iki ay da ne oldugunu anlamadan gecer. Kesinlikle Atlanta'ya gitmeyin. Gorece olarak Turkiye'nin Marasi gibi bir yer neticede. En sahane banliyosunde yasamadikca hic guzel bir sehir degil.
  • hot potato  (08.02.18 07:16:40) 
tüm göstergeler san diego, santa barbara ve civarını gösteriyor.


  • cedex  (08.02.18 08:06:13) 
Guven acisindan Santa Barbara.

San Francisco'dan daha ucuz ve aileler icin daha uygun.

Okyanus kenarinda ve Guney Kaliforniya'da neredeyse hic kis mevsimi yasanmiyor.

Ev kiralari yaklasik 2000 dolar civarinda. Bu paraya Los Angeles'ta sehir merkezinde yasanmaz ama Santa Barbara'da yasanir. Santa Barbara Los Angeles'a 2 saat, San Francisco'ya 4 saat, Las Vegas'a 6 saat kadar uzaklikta.
  • Traveller  (08.02.18 10:04:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.