[]

kedi-kanarya birlikte yaşar mı?

böyle bir birlikteliğe şahit olan var mı? aynı evde besleyebilir miyiz?

arkadaşımın kanaryası var. hayatınızda görüp görebileceğiniz en uysal ve evcil kuş olabilir, kedi gibi aynı. omuzda geziyor falan anlatamam nasıl birşey olduğunu gel deyince gelen git deyince giden bir kuş olmuş aşırı ilgiden. benim kedi bu kadar kendini sevdirmiyor(hatta benim kedim hiç kendini sevdirmiyor).

neyse bu kuş kızgınlığa girmiş herhalde kuştan anlayanlar öyle söylüyor. eşi aldık yanına koyduk mesele o değilde kuş sahibine çok ilgi gösteriyor, karşılık görmeyince trip falan atıyor, yanına eş koyunca sadece eşine ilgi gösterip sahibine ilgiyi keser mi acaba? keserse arkadaşım kahrolabilir. çok kötü bir bağ oluşmuş aralarında. o yüzden kuşun ilgisini kesmesini istemiyoruz. (bencillik derseniz kabul ederim)

şimdi ben bu dişiyi alıp kendi evime getirsem diyorum. benimde scottish straight cinsi uysal 7 aylık dişi bir kedim var. beraber anlaşabilirler mi yoksa arkamı döndüğüm gibi kedi bunu mideye indirir mi? ne dersiniz ne yapmalıyız sizce.

 
scottish muhtemelen saldırmaz ama kıskanır rahatsız olur.
bizimki de sevdirmez kendini ama yabancı kedi eve gelirse rahatsız oluyor.

  • cedex  (07.02.18 22:15:12) 
benim eskiden Ali isminde çağırdığımda uçup omuzuma gelen evcil bir kanaryam vardı . ona eş aldım çiftleştiler 4 bebek kuş doğdu ama Ali hiç değişmedi ilgisi ve alışkanlıkları aynen devam etti problem olmaz .
muhabbet kuşları eş alınca sahibi ile ilişkisini kesiyor buna şahit olmuştum ama kanaryalar çok farklı .
kedi ile aynı evde bulundurmayı ben göze alamazdım açıkcası . kedi oyun sanıp zarar verebilir.
  • devilone  (08.02.18 11:36:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.