[]

İzmir bornova son hali (ev hk)

en son yaklaşık 4.5 - 5 sene önce adam akıllı izmirdeydim. arada bi 2 aylık asker dönüşü dönemim vardı yalnızca.

o yüzden ne ev fiyatlarını biliyorum ne de artık hangi bölgede daire tutmaya değer onu biliyorum.

www.sahibinden.com

mesela bu daire hangi sitede yazmamışlar. bu naldöken tarafı eskiden baya berbat bir yerdi, artık bütün siteler orada sanırım. ama bu mevki nasıldır bilmiyorum. çevresi eskisi gibi berbat mı? arabasız kalınabiecek yer midir?

değilse, bornovada nerelere bakayım. eskisi gibi özkanlar'a falan mı? bütçem aşağı yukarı 1500 lira. 1+1 de kurtarır sıkıntı yok.

eşyalı daire olursa sevinirim aslında ama pek öyle ilan yok sanırım. çok sıkıntı değil.

 
bornova ve bu bölgeler 1-2 senedir inşaat halinde. çok güzel siteler yapılıyor. bundan dolayı çevreside eskisine nazaran değişti. ama bana sorarsan yaşar üniversitesi çevrelerinde bir yer bak derim.


  • false pretension  (07.02.18 16:44:43) 
her yere site yapıyolar evet ama bu bölgenin değişmesi için en az 30 sene gerekiyor.
myvia'da uygun daireler var bakabilirsin.

  • nocturness  (07.02.18 16:55:33) 
demir parmaklıklı yer ne için acaba?


  • gündüz m  (07.02.18 16:57:31) 
bornova'da yaşıyorum. naldöken hala berbat. forumun orada yeni yapılan konutlar var fiyatları uygun. kaya prestij'de şu an 1200tl'ye 2+1 var mesela hemen tutacaksanız. onun dışında hükümet konağından salhane'ye kadarki bölümden bakmanız mantıklı(ankara caddesi - yüzbaşı ibrahim hakı caddesi arasında kalan bölümden).


  • brakgn  (07.02.18 17:19:36 ~ 17:19:58) 
Bornova'dan geçen sene taşındım. Adam akıllı bir evde kalacağım dersen kira 1200-1300 civarından başlıyor. 1500'e çok rahat bulursun.

Ayrıca gidip mevlana mahallesindeki eve o kadar para verme, Rezidans çevresi gecekondu modunda henüz. Araban yoksa ulaşım pek de kolay olmaz ayrıca.

İlandaki yer veranova sitesi bu arada...
  • kimlanbu  (07.02.18 17:41:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.