[]

ABD vizesi ile İngiltere altarmalı uçuş hk

Bir arkadaşım ABD viesini aldı, ABD'ye gidecek. Uçak biletlerinde en uygun Londra aktarmalı biletler görünüyor. İng Kons sitesinden baktığında ABD vizeniz varsa 48 saate kadar olan aktarmalarda transit vize istemmediği yazıyormuş, ama arkadaşım emin olamıyor. Londra'da bir gün geçirip 48 saatini doldurmadan ABD'ye uçmak istiyor. Ben daha önce transit vize almadığım için bu meseleye hakim değilim, yardımcı olamıyorum. Arkadaşım sorunsuz bir şekilde Londra'da bir gün geçirip ABD'ye uçabilir mi? Teşekkürler.




 
Londrada bi gun geciremez.
Vizesi yoksa ingiltere icin, havalimaninda kalabilir.

Havalimaninda kalis/havalimani aktarmasi denilen sey vizesiz. Disari cikamaz.
  • kuehles blondes  (06.02.18 20:28:22) 
Ben Londra üzerinden ABD'ye gitmiştim. Herhangi bir problem olmuyor. Transit vize vs. istenmiyor. Ancak Londra'da kalma gibi bir durum olmamıştı. Havaalanından çıkmazsa sorun olacağını sanmıyorum.


  • himmet dayi  (06.02.18 20:28:45 ~ 20:29:29) 
londra'da bir gün geçiremez onun için birleşik krallık vizesi lazım ama havalimanından çıkmadan aktarma yapabilmek için herhangi bir vizeye ihtiyacı yok.


  • nrmnm  (06.02.18 20:29:12) 
Havalimanindan cikmayacaksa hic bir sorun olmaz fakat cikmayi denedigi zaman, ulkeye giris yapmasi gerekir ve ulkeye giris yapmasi icinde Ingiltere vizesi istenecegi icin giremeyebilir belki de girebilir ama USA e gitmekte herhangi bir sikinti yasamaz transit geciste.


  • purple rain  (06.02.18 20:47:18) 
Londra'da birkac tane havalimani var. Devaminin ayni havalimanindan olduguna emin olsun. Cunku Londra'ya giremez


  • hikmetkaraman  (06.02.18 20:52:24) 
Herkese teşekkür ediyoruz. Çok faydalı oldu.


  • taktikmaktikyokbambambam  (06.02.18 22:43:10) 
Aynı arkadaşın yeni sorusu:

THY ile Antalya-Londra (Gatwick)
WOW Air ile de Londra (Gatwick- Pittsburgh yapacakmış ama valizimi alabilir mi ondan emin olmak istiyor. İkinci bilet farklı firmadan olduğu için aktarma gibi olmayacak ya hani. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • taktikmaktikyokbambambam  (07.02.18 23:02:47) 
Valizini*


  • taktikmaktikyokbambambam  (07.02.18 23:03:15) 
Hayir iki ucusun mukerrer olmasi lazim, yani aktarmali tek bilet olarak duzenlenmis olmasi lazim (ayni firma olmasi sart degil). Vizesiz Londra'da sonlanan bir ucusta ucaga binemez. Zaten valiz gumrukten gectikten sonra alinan bir sey, gumrukten de gecemez.


  • hot potato  (07.02.18 23:28:16 ~ 23:37:46) 
Çok teşekkürler.


  • taktikmaktikyokbambambam  (08.02.18 01:45:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.