[]

Macbook Pro Retina (late 2013) ikinci el alınır mı?

Selamlar.
Cihazı ağırlıklı olarak fotoğraf ve video düzenlemesinde kullanacağım.

İkinci el bulduğum cihazın özellikleri;
13 inç retina ekran
2.4 Ghz i5 işlemci
256GB SSD Disk
8GB Ram
Pil döngüsü: 607

Fiyatı 3500 lira. Bu özelliklerdeki bir bilgisayar yapacağım işleri kaldırabilir mi?

 
işinizi görür. sadece ekran boyutu sıkıntılı. benzer işler için kullanıyorum, 13 inch çok küçük kalıyor bazen. fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim.


  • brakgn  (06.02.18 19:19:45) 
3500den ucuza alınabilir gibi sanki.


  • tchuck  (06.02.18 19:22:04) 
@brakgn; ekran boyutu beni de düşündürdü ancak taşınabirliği şu aşamada benim için daha önemli. yerleşik bir sistemim var işlerime nihai halini verdiğim. bunun dışında mobil olduğum zamanlarda beni yarı yolda bırakmayacak, renk konusunda beni çok fazla yanıltmayacak bir bilgisayar olduğu sürece işimi görür diye düşünüyorum.

@tchuck; 3500'den aşağıya doğru indikçe ilanlarda daha az detay verilmeye başlanmış, o yüzden biraz kuşkulu geliyor o ilanlar :)
  • adim cikmis dokuza  (06.02.18 19:37:09) 
Bende aynı özelliklerde Mid-2014 var. Acayip memnunum. Muhtemelen bu bulduğunun tek farkı işlemcisi bir önceki nesildir. Video düzenlemede performans belki etkilenebilir ama öldürmez. Pazarlık yapıp 3.200'e falan kapatmaya bak.


  • himmet dayi  (06.02.18 19:56:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.