[]

Playstation 4 ve oyunlar

Geçenlerde şöyle aklımdan geçti, "playstation alsak arada oynasak," diye. İkinci el mi baksam derken aklıma geldi; ps2'lerde çip taktırma vs. gibi durumlar vardı. Ps4 için de hâlâ böyle mi oyun mevzuları için? Nasıl yapıyorlar artık?

Ek olarak: Çipli(varsa böyle bir şey) ps4 ikinci el piyasası kaç civarıdır?


 
ps4te korsan oyun yok, sahibindenden piyasasini gorebilirsin.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (06.02.18 18:07:53) 
Nasıl yahu?! Korsan oyunu olmayan bir sistem yapmışlar yani öyle mi?

E o zaman millet hesabıyla birlikte satıyor, öyle mi? Hesap işi biraz güvenilmez diye düşünüyorum açıkçası ama cevap için teşekkürler yine de.
  • skooma  (06.02.18 18:11:19) 
Henüz kırılamadı, fiziksel olarak sıfır oyun almak biraz pahalı. Ama PSN'de kampanyalar oluyor, kadıköyde 100 TL olan CD oyunu PSN den 38 TL ye alabiliyorsunuz mesela.


  • John Bloor  (06.02.18 18:45:38) 
satan kişi ps hesabını kullanmayacaksa ps4ü satarken hesabı da size devredebilir ama ne derece güvenilir bilemiyorum. ikinci el ps4 alıp kendi psn hesabınızı açabilirsiniz. sonra isterseniz sıfır veya ikinci el kutulu oyun alıp oynarsınız, ister store'dan indirir oynarsınız o size bağlı. online oynamak istiyorsanız ps plus gerekiyor bu arada.


  • ontheroad  (06.02.18 18:47:58) 
sahibinden'de ikinci el piyasası diye bir şey maalesef yok. Herkes tamamen kafasına ve gönlüne göre fiyat çekmiş.

"Cihaz kusursuz çalışıyor ama cd okuyucuda sorun var" diye ilan veren tipler mi dersin, yanında oyun veriyor diye sıfır fiyatından pahalıya satmaya çalışan mı dersin... Ne ararsan var.

Yıllardır bu tip cihazların alım satımını yapan hobici yakın bir arkadaşım var. Geçen gün 500 GB'lık PS4, tek kol ve yanında Last of us, Far cry 4, God of war ve Need for speed rivals oyunlarını ikinci el aldım iş yerindeki arkadaştan. Fiyat için ise sahibinden'e baktık, kafamız karıştı. En son bahsettiğim al-satçı arkadaşımı aradım. Kısa bir fikir alışverişiyle fiyat belirledi. Maksimum 1000 liradan gitmesi gerekir dedi, 900 tl ödedim. Aynı tip bir paketi sahibinden'de fahiş fiyatlara buluyorsunuz. Oradaki fiyat skalasına maalesef güvenilmiyor.

Eğer çevrenizde tanıdığınız, bildiğiniz ve cihazı temiz kullandığına güvendiğiniz biri satıyorsa ondan alın. Piyasa cidden karmakarışık fiyatlarla dolu.
  • desdenova34  (06.02.18 19:49:17) 
Bi üstteki yorum +1. Ben buradan bi arkadaşın ilanından almıştım 22 ay garantili 2.el 500gb+fifa 18 900 liraya. Karşı komşum
1tb garantisiz alete 1200 vermiş seviniyordu ucuza buldum diye.

  • Mcfly  (06.02.18 23:32:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.