[]

Mahkemeye Çıkma Korkusu

Arkadaşlar bir süre önce sokak ortasında haplanmış biri tarafından bıçaklandım. Şikayetçi oldum ve kamu davası açıldı. İki gün sonra mahkeme var ve benim bazı psikolojik sorunlarım bu bıçaklanma olayı sonrası ayyuka çıktı. Olayın travmasını atlatabilmiş değilken mahkemeye çıkıp o insan ile aynı ortamda bulunma fikri bile psikolojimi mahvediyor. Bu kişinin mahkeme çıkışı başıma bela olma ihtimalini saymıyorum bile. Daha önceki yıllarda klinikte yatarak üstesinden geldiğim psikolojik sorunlarım yüzünden bir haftadır evden çıkamıyorum, işimden oldum, uzun mücadeleler sonucunda bir çizgiye oturttuğum hayatım şimdilerde mahvoldu. Ne tavsiye edersiniz ?




 
Avukat’a vekalet ver, manevi tazminat davası aç. Geçmiş olsun. Psikoloğa gitmeyi ihmal etme.


  • insomnia  (06.02.18 15:58:04) 
böyle vakalarda mahkemenin yan yana getiriyor olması bile bir tuhaf. seni bıçaklayan adamla aynı binadan çıkıyorsun. büyük ihtimalle orada cesaret edemez. arabayla gidin gelin derim.
bunun olması gerekeni bence duruşmaya mağdur tarafın kamera ile katılması ama nerde o sistem bizde. var ama normal vatandaşa pek uygulanmıyor.

  • retiredcolonel  (06.02.18 15:58:34) 
O sana bela olursa sen daha büyük bela olursun. Üstüne git derim.


  • legalize marijuana  (06.02.18 16:04:56 ~ 16:05:06) 
Sana tavsiye
(ceza davası olduğunu varsayıyorum)

Şimdi burada yazdıklarını bir dilekçe şeklinde yazıp duruşma gününden önce mahkemeye ver. Duruma göre hakimle de görüşebilirsin. ( Bundan korkma rica edersen seni dinlerler) İfadeyi şimdi vermek istediğini psikolojik sorunların olduğunu hatta o tarihte başka bir yerde olman gerektiğinden bahset.

Büyük ihtimalle (mahkemenin o gün başka bir duruşması vs. yok ise) senin ifadeni alırlar.

Diğer (tazminat filan) işler için avukat gerekir.

Ceza davası ile ilgili başka bir sorunuz var ise sorabilirsiniz.
Geçmiş olsun.
  • infernalcadre  (06.02.18 17:40:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.