[]

iphone'dan android telefona gecenler?

ben de ya x alicam yada androide gecis yapicam. acikscasi iphone x kimsede gormuyorum ve kendimi biraz rahatsiiz hissedicem.

sizce androidegecsem pisman olur muyum? bi de tavsiyeleriniz varsa telefon markasi onlari alayim.


 
taa iphone 5 zamanı geçtim. pişman değilim. stabilite falan problemi de göremedim. android bence o meseleleri aştı ama flagship bir telefon alın. 1 gb ram, 8gb diskli android telefonlar kanser eder.


  • rosencruz  (06.02.18 13:49:07) 
iphone x kimsede yok diye rahatsızlık niye duyuyorsun? :) geçmek istiyorsan geç. istemiyorsan geçme. alt tarafı telefon ve başka bir işletim sistemi. bu kadar sorgu suale gerek yok. gönlünden hangisi geçiyorsa onu yap, onu kullan.


  • tragedystreets  (06.02.18 13:50:41) 
valla hayat şartları ve telefonun fiyatını göz önünde bulundurunca, neden pek kimsenin geçemediği gün gibi ortada.

ben o paraya macbookpro alırım mesela ayfon neymiş?

sony'nin yeni çıkardığı telefon dehşet xz1 ama buna bu parayı verene kadar da gider dslr alırım kendime, çok fakirim lan, hayal bile kuramıyorum.
  • Photographer  (06.02.18 13:51:25) 
Samsung Note 8 güzel görünüyor.
ben de yeni iphone'u bekliyordum telefonu yenilemek için ama beklentilerimi karşılamadı. Yakın zamanda da iphone'dan ciddi bir yenilik beklemiyorum. O nedenle Samsung alacak gibiyim.

  • kayranin kedisi  (06.02.18 13:51:29) 
android telefon çok kapsayıcı. ios dışında her marka bunu kullanıyor neredeyse birkaç istisna dışında. iphone un eşdeğeri olabilecek bir şeye geçilebilir pek tabii. Samsung Galaxy Note 5 kullanıyorum gayet memnunum.


  • senolll  (06.02.18 13:53:45) 
iphone'dan s7 ye geçyim. çok memnunum.


  • caletti  (06.02.18 13:55:24) 
Nokia 8 diyorum. Saglam kasa, Carl Zeiss lensler, fiyati abarti degil, Snapdragon 835 zaten flagshiplerin hepsinde neredeyse bu islemci var.


  • bos gezenin bos ustasi  (06.02.18 15:15:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.