1-su siralar hayatta ki tek eglencem olan wmc dan artik ntv seyredemiyorum. goruntu gelmiyor. win 7 ve wmc kullananlarda da ayni sorun varmidir? yurtdisina yasak konulmus olabilir mi?2-sorun benden kaynaklaniyorsa wmc'i recovery veya baska bir yoldan kaldirip tekrar yukleme imkanim var midir? laptop
1-su siralar hayatta ki tek eglencem olan wmc dan artik ntv seyredemiyorum. goruntu gelmiyor. win 7 ve wmc kullananlarda da ayni sorun varmidir? yurtdisina yasak konulmus olabilir mi?
2-sorun benden kaynaklaniyorsa wmc'i recovery veya baska bir yoldan kaldirip tekrar yukleme imkanim var midir? laptopun bundle programlari da icinde menuye sahip oldugundan bir sorun yasamadan nasil tekrar kurabilirim?
0
1-aynı sorun bende de var ve türkiyedeyim.
2-bende de aynı sorun olduğuna göre muhtemelen sorun senden kaynaklanmıyor. ben de kurcalamayı düşünüyordum ancak senin duyurunu gördükten sonra kararım değişti.
sanırım ntv serverlarında bir sorun var.
0
kasik yok ulan
(
14.02.10)
forum.donanimhaber.com adresinde yazılanları yaptım, şu an cnbc-e izleyebiliyorum. duyuru görünce aklıma geldi, kurdum. sağ olasın oharro
0