[]

windows media center

1-su siralar hayatta ki tek eglencem olan wmc dan artik ntv seyredemiyorum. goruntu gelmiyor. win 7 ve wmc kullananlarda da ayni sorun varmidir? yurtdisina yasak konulmus olabilir mi?

2-sorun benden kaynaklaniyorsa wmc'i recovery veya baska bir yoldan kaldirip tekrar yukleme imkanim var midir? laptopun bundle programlari da icinde menuye sahip oldugundan bir sorun yasamadan nasil tekrar kurabilirim?


 
1-aynı sorun bende de var ve türkiyedeyim.

2-bende de aynı sorun olduğuna göre muhtemelen sorun senden kaynaklanmıyor. ben de kurcalamayı düşünüyordum ancak senin duyurunu gördükten sonra kararım değişti.

sanırım ntv serverlarında bir sorun var.
  • kasik yok ulan  (14.02.10 14:44:40) 
forum.donanimhaber.com adresinde yazılanları yaptım, şu an cnbc-e izleyebiliyorum. duyuru görünce aklıma geldi, kurdum. sağ olasın oharro


  • togi  (14.02.10 16:22:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.