[]

Ofiste hangi hayvanı besleyebilirim?

Baykuş bulsam çok ses çıkarır mı? Ofis ortamını sever mi? :D




 
Patron sensen aslan bile besleyebilirsin :d


  • sonuncu nokta  (06.02.18 01:39:52) 
Baykuş yırtıcı hayvan, ayrıca nocturnal ne işi var ofiste.
Köpek güzel bence

  • senolll  (06.02.18 01:41:26) 
Hamster, balık.


  • femme vitale  (06.02.18 01:43:22) 
karga besle. sirtlan da olabilir. afrikada besliyorlar. degisik olur.


  • baldur2  (06.02.18 01:45:24) 
Eski çalıştığım is yerinde fabrikayddi jako ve köpek vardı geçen gittiğim kafede 1 adet kopek 2 adet kedi muhabbet kuslari vardı y


  • all girls dream  (06.02.18 01:48:49) 
tabii ki bundan

www.youtube.com
  • Photographer  (06.02.18 01:57:41) 
Gece hayvanını ofise koyup da eziyet etmeyin, yazıktır günahtır ayıptır. O hayvan uyuyacağı zaman gelen geçen salça olacak uyuyamayacak. Biraz empati yapın, akvaryum kurun güzelinden. İçine de sıkış tepiş olmayacak şekilde düzgünce balığını bitkini koyarsan dekoratif de olur.


  • bos gezenin bos ustasi  (06.02.18 02:17:03) 
Su kaplumbağası veya balık olabilir ama haftasonu da beslemek gerekir sanırım. Haftasonu çalışan var mı herhangi bir hayvan için.

Gece hayvanı konusunda bos gezen + 1. Aynı şekilde kış uykusuna yatan hayvan da olmasın. Bir arkadaşımın iguanası vardı. Hayvanı gelen giden kış uykusuna yatırmadı, çatlayıp öldü hayvancağız. Aynı şekilde ortalıkta küçük küçük, yavaş yavaş dolaşan bir şey olursa da biri dikkatsizce basıp ezebilir. Evde yürürken kaplumbağa ezen birini duymuştum. Su kaplumbağalarının boyu verilen yemeğe göre değişiyor sanırım. Semirtiraeniz dana gibi oluyor, semirtmezseniz küçük kalıyor diye biliyorum ama deneyimim yok, ben beslemedim.
  • aychovsky  (06.02.18 02:21:29 ~ 02:24:31) 
ofiste açığa bırakacağınız bir miktar peynir, çerez ve açık bir cam ile harikalar yaratabilir adeta bir disney prensesi olabilirsiniz. bir iki yapın böyle, sonra webcam koyup hangi sevgili hayvanları beslediğinizi keşfedersiniz.


  • kaichi  (06.02.18 02:21:53) 
Sadece sesli düşündüm diyelim. Hiç bi hayvana eziyet etmem. Balik bile istemiyorum, akvaryumda sıkılırlar diye :q


  • cosmicgadin  (06.02.18 02:23:49) 
Baykuş beslemek yasak vahşi doğaya ait bir hayvan sayıldığından. Eğer bir şekilde öğrenilirse elinde baykuş bulundurduğun alırlar elinden doğal yaşam parklarına falan bırakırlar.


  • evandro roncatto  (06.02.18 04:06:17) 
@sonuncu nokta: harikasın!

iran kedisi
en az hareket eden hayvan bu miskin sakin, ortalıkta koşmaz, çabuk alışır kaçmak istemez. vs vs. kısırlaştırmayı unutma. kızışınca sıkıntı olması muhtemel...
  • deadwampir  (06.02.18 13:22:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.