[]

danla bilic

lan soru sordum diye ana avrat gidecekler :)

tamam youtuber, makyaj falan yapıyormuş da ekşicilere ne demiş? ekşiçiler neden böyle deli gibi üstlerine alınmışlar? olayın çıkış noktası ne?

danke.

edit: şimdi baktım o makyaj videoları ne ya, pöfffff

 
çünkü sözlüktekiler işsiz, yada gün içinde yaptığı işten memnun olmayan, gittiği yoldan, bindiği arabasından otobüsüne, patronundan iş arkadaşına kadar herkesten nefret eden hayattan soğumuş, eline hayatını ve kendini degistirme fırsatı gecmeyisinin hırsının, kininin hedefini saptıran insanlar. deşarj
..

  • aynatutancocuk  (05.02.18 23:19:24) 
Çünkü aslında cok düz bir insan. Hani siyasetçi gelirdi, sevilen oyuncu gelirdi. Ama danla bilic kim hakikaten ? Ergenlerin kendine örnek aldığı ve videolarinda komik olma adına değişik şeyler yapabilen bir insan evet altı üstü makyaj yapıyor. Bi videosunda da ekşideki yorumları sallamadigini söylemiş, haliyle insanlar da sallamadigi yerde ne işi var onu sormuş.videoyu bilmiyorum ama ararsan bulursun galiba.


  • cabiday  (05.02.18 23:34:57) 
isteyen istediği gibi soru sorar. dangoz dangoz başlık açan herkesi tek tek engelledim.


  • nice tnetennba  (05.02.18 23:58:15) 
Danla diye isim mi olur, Damla olmayı kendine yakıştıramamış gibi. Sırf bu yüzden gıcık olunur bu kıza.

Videolarını izledim ama benden daha üretken bi insana benziyor.
  • femme vitale  (06.02.18 01:06:06) 
İzlemedim *


  • femme vitale  (06.02.18 01:06:24) 
ulan anasini bacisini....
ohho ohom neyse sadece soru sormussun. Simdi eksiciler de bu tur youtubecular da bos insanlar. Birbirlerini yeme sebepleri de komik bir seydir muhtemelen, o yuzden bosver bence.

Nicht zu danken.

Bence de isimden kaybediyor kafadan. Insanlari ismiyle cismiyle her seyiyle yargilarim affetmem.
  • stavro  (06.02.18 01:17:39 ~ 01:18:49) 
Stavro +1


  • femme vitale  (06.02.18 01:28:20) 
hayır danla kim? ben de çıkayım bana da sor cevaplayayım olmaz mı? aynı tepkinin daha azını görürdüm çünkü birkaç gün önce küçümsediğim insanların karşısına çıkma gerzekliğini, iki yüzlülüğünü gösterip hakaret duymak isteyecek bir yapım yok. gereksiz, birileri u yapmış. nasıl bir çıkar ilişkisi var bilmiyoruz. tanımadığın insana ne sorabildin? ağır kaçan laflar var ama çok da haksız değil yazar tarafı.


  • bass solo take one  (06.02.18 01:48:41) 
evet ekşideki yazarların da artık çoğu bomboş ama ben kendi adıma sözlüğün eski durumuyla bugünkü halini gözümün önüne getirdim ve o yüzden sinir oldum danla bilic'in gelmesine. Bundan on yıl önce ekşi sözlük gerçekten Türkiye'deki ortalama bir internet sitesine göre kültürel anlamda çok çok iyi bir durumdaydı. Şu an ortalama bir forum sitesi ayarında bir yer. Danla Bilic de tuz biber oldu.


  • evandro roncatto  (06.02.18 04:12:21) 
çooook haklılar. soru sormama kampanyaları yapmışlardı, gündemdeydi 2 gündür görmüşsündür mutlaka. nedenleri orada yazıyor. o yüzden.


  • pinkpeony  (06.02.18 09:18:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.