[]

şu söze katılıyor musunuz?

had fikir teatisi.

"Being polite is so rare these days that it's often confused with flirting."


 
Katılmıyorum.


  • femme vitale  (05.02.18 21:21:19) 
Nope


  • nodrama  (05.02.18 21:32:37) 
Güldü kesin verecek değil mi bu? Eğer öyleyse katılıyorum.


  • dissendium  (05.02.18 21:37:51) 
Çoğunlukla katılıyorum. Şarjım bitiyor. Nedenini editlerim.

Edit: Hepimiz niyeti yanlış yorumlayabiliriz de, bazı kişilerde bu rutine binebiliyor. Herkes için değil ama bazı insanlar için gerçekten öyle olduğunu düşünüyorum. İlk olarak “güldü verecek” diye düşünenler için. Karşı cins arkadaşı pek olmayan herkes değil ama bazı kişilerde o olabiliyor ya da bazı nedenlerle ilgi görmemiş kişilerde de. Örneğin, bir kız arkadaşım var ve çok istediği halde sevgilisi olmadı. Ben erkek olsam kızla sevgili olurdum ama fazla kiloları başta olmak üzere, birkaç nedenden pek yaklaşan erkek olmadı ve şu anda biri samimi olduğunda beyaz gelinlikli hayallerini anlatıyor bana. Aynı şekilde lise sonu üniversite başında benim de bir abazanlık döneminde Şener Şen gibi “Ay irkek mi o” dönemim de oldu. Eğer sevgili arayışı saplantı haline gelmişse ve ilgi arayışı çoksa, kibarlık gerçekten de flört olabiliyor.

Bir de tam tersi aşırı yakışıklı, aşırı güzel kızlara zaten hemen hemen her gelen bir yürüdüğünden onlara yapılan kibarlık da varsayılan olarak flört gibi görünebiliyor. Bir “Tabii ki bana yavşamaya geldi” durumu söz konusu olabiliyor. Herkes için geçerli değil yine.
  • aychovsky  (05.02.18 21:38:11 ~ 06.02.18 02:17:01) 
'kibar olmak bu gunlerde o kadar nadir ki, ekseriyetle 'flort etmeyle' karistiriliyor.'

seklinde amme hizmetimizi de yaptiktan sonra evet, katiliyor ve artiriyorum. bazen salaklikla, eziklikle de karistiriliyor.
  • icim urperiyor  (05.02.18 21:55:58) 
Karsi cins icin oyle malesef. Dogrudur, insaniyet namina bir sey yapmaya kalkiyorsun karsindaki kadin salak gibi yazildigini zannediyor bazen. 1-2 boyle olduktan sonra odun gibi izliyorsun insanlari yardima muhtac olduklarinda falan ondan sonra da muhtemelen iclerinden geciriyorlar neden yardim etmiyor yeaa diye.


  • bos gezenin bos ustasi  (05.02.18 21:57:35) 
"... confused with yürümek" olsaydı daha çok katılırdım. Ya ben çok ama çok aptalım "yürüme" kavramını bilmediğimden ya da çoğu kişi ota boka "Ahahha, o bana/sana yürüdü ya :(" diyor karşı cinsten iyi bir şey duyduğunda. Bazen gönül işleri kategorisindeki sorulara verilen cevaplara bakıyorum örneğin. "Bu bana yürümüş mü?" minvalinde sorulara "Yürümüş resmen" tadında cevaplar verilmiş.


"Herkes bana yürüyor, herkesin ilgi odağı benim." gibi megaloman/ego kokan zihniyetin doğurduğu hastalıklı düşünce işte.
  • m e b  (05.02.18 22:13:05) 
kadın tarafından bakınca nasıl görünüyor bilmiyorum ama hanzoların yanında bir kadına kibar davranınca "oo anlayalım yenge ayakları mı" gibi yıvranç durumlar söz konusu olabiliyor.
gavur ellerindeki kızları bilemem ama buralarda bir kadına gerçekten kibar davranınca ona yüründüğünü düşünmesi yaygın bence. bunun sebebi hem kibarlığın nadir olması hem de biz türk erkeklerinin kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez mantalitesi diye düşünüyorum.

yine de bu konuda sorumluluk kadınlarda, size kibar davranan her erkeği potansiyel tehlike görmek için biraz daha beklerseniz daha iyi olur. bu işin çözümü "o zaman kibarlık yapmayalım" olmaz çünkü. hem ayırca gerçekten kibarlık yaparak bir yürümenin de kimseyi zararı olmaz.
  • Bruce  (05.02.18 22:19:29) 
Birçok defa bizzat yaşamış ve birkaç defa da karşı cins tarafından uyarılmış biri olarak +1

Hatta @icim urperiyor +1

@Bruce uyaranlardan ikisi yabancıydı ama evet burada daha sıkıntılı
  • nawar  (06.02.18 02:42:39 ~ 02:44:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.