Giriş
(5)

asus eee mi? acer netbook mu?

saturndeki salyangoz
ikisinin fiyatlari da ayni. hangi netbooku tavsie edersiniz? ozellkle kullanan arkadaşlar size sorum...
ikisinin fiyatlari da ayni. hangi netbooku tavsie edersiniz? ozellkle kullanan arkadaşlar size sorum...
0
saturndeki salyangoz
(14.02.10)
asus eee netbooku kastetmiştim, her halikarda netbook alacagim da hangisi karar veremiorum. müzik programlarini yani beste yapma programlarini çaliştirir mi rahat rahat?
0
🌸saturndeki salyangoz
(14.02.10)
yaklaşık 1 ay önce netbook almayı planlayıp bende bu iki marka arasında kaldım ki işlemcileri filan zaten aynı hepsinin 3 aşağı 5 yukarı, ama bu netbook işinin piri asus'tur onun için asus al bence. haa ama acer alıpta pişman olan da hiç duymadım desem yeridir. yanlız bir şey var ki, baktığım modellerde mi yanlızca öyleydi bilmiyorum ama acerlarda ekranla klavyenin olduğu kısımda arasında boşluk var yani estetik olarak asus daha güzel bence.bahsettiğim boşluk şu linkte mevcut.
www.gold.com.tr
0
mchslmdnc
(14.02.10)
marka olarak bakarsak asus acere çakar. havada karada çakar hemde. acer ucudur kasasıda ucuzdur. b.çok yerde okudum çabuk gittiğini o bilgisayarların. hatta oda arkadaşımın vardı bitane aceri. ilk fan gitti sonra ekran kartı. çocuk yeni bilgisayar aldı. aldığıda asusdu. netbook olayını bilmiyorum acerda. bu arada asus için böyle olaylar görmedim duymadım okumaadım. denk gelmemiş olabilirim ama acer için çok duydum. asusun netbookunu kullanıyorum. yazın almıştım. çok memnunum. bide asus netbook olarak çok daha fazla satılıyor acere göre. türlü fan siteleri var, forumları var assusa özel. bunuda düşünmekde fayda var. bi sorun çıkınca forumlarda arayıp çözebiliyosun. bu arada şöyle bi olayda var. şuana kadar çıkan netbooklarda genel olarak ekran kartı intel gma950 kullanılıyor. çok tırt bi ekran kartı. alcaksan nvidia lı seriler çıkıyor şimdi.
0
rereroro
(14.02.10)
o dedigin nvidiali serilerin fiyati 580 den fazlamidir acep?
0
🌸saturndeki salyangoz
(14.02.10)
asus eee pc almanı tavsiye ederim. ben onlardan çok sattım . hiç daha geri dönüş olmadı. hem daha sağlam hem daha şık.
0
silver apple
(14.02.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.