[]

Yeni Kimlik ve Pasaport

Pasaport çıkartacağım, bunun için yeni kimlik şart mı?

Eğer öyleyse yeni kimlik için en erken randevu tarihi 5 nisan. Daha erken almamın yolu yok mudur?


 
yeni kimlik şart değil, eski kimlik ile de pasaport başvurusu yapılabilir.


  • slava  (05.02.18 13:51:49) 
ha illa yeni kimlik olsun diyosan başka bir ilden çıkartabilirsin. benim bi keresinde acilen pasaport çıkartmam gerekti. İstanbulda 2 ay sonraya randevu alabilirken(yeşil pasaporttu) kocaeli'nden 3 gün sonraya randevu aldım öyle çıkarttım.


  • error522  (05.02.18 14:03:19) 
Yeni kimlik şart değil. Eski kimlikler 2020'ye kadar geçerli. Yenilerinin de geçerlilik süresi 10 yıl. Sonra tekrar yenilemek gerekecek.

Yine de değiştirmek istiyorsan, randevu sistemiyle çalışmayan bir nüfusa gidebilirsin.
  • lazor  (05.02.18 19:59:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.