[]

Az sermaye ile hangi ülkede yeni hayat kurmaya çalısırsınız ?

1 -Uk ( scotland.wales falan olabilir)
2-Sweden (stockholm falan olabilir )
3-Estonia ( hayat ucuz )
4-Çekya ( Prag falan olabilir )
5-Almanya (çok türk var )

Bu ülkelerden birine turist vizesi ile gidip ufak bir sermaye ile şirket açıp orada kalmaya çalışmayı hedefleseniz hangisini seçersiniz ?

 
turist vizesiyle is kurmak? neverland o zaman.


  • der meister  (05.02.18 02:36:51) 
Uk, sweden falan demişsin bir de ufak sermaye demişsin hem de turist vizesiyle.

İsveç pasaportunla gel 1 milyon euro'ya geçtim şirketi falan bir büro veya yazıhane aç Stockholm merkezde yine yetmez o para.

Bulgaristan diyorum, vize işinden anlamam.
  • bos gezenin bos ustasi  (05.02.18 02:39:26) 
Sirkete ve bana bagli. Estonya artik Avrupa'nin Silikon Vadisi oldu. Atiyorum ama vergi dusuk olabilir, start up icin daha az maliyet gerektirebilir, fonlara ulasim kolay olabilir, daha cok musteri alinabilir. Teknoloji ile ilgili bir sirketse teknolojinin gobeginde olmasi faydali olabilir. Ornegin, Prag da ucuz ama Estonya kadar firsati olmayabilir. UK'de belini dogrultamayacagin parayla Estonia'da daha fazla is yapilir. Bu bilgileri bilmiyorum ama siz de bilmiyorsaniz bir is plani ile yola cikip bu ulkelerin o ise ne sunup ne sunmayacagimi iyi arastirmak gerek.

Cevabi o kadar sirkete bagli ki! Ne yapacak, musteri kimler, alip satacak mi, mal nereden gelecek, vergi ve gumruk kosullari neler? Bu tarz sorulara enikonu cevap verilmesi gerek kurmadan once.

Edit: Turist vizesini simdi gordum, onu hic bilmiyorum.
  • aychovsky  (05.02.18 02:40:16 ~ 05:14:05) 
Turist vizesiyle olacağını pek sanmıyorum ben de.

İsveç az sermayeyle iş kurmak için iyi bir yer değil bence, yaşam çok pahalı, vergiler yüksek, işgücü de pahalı.
  • senolll  (05.02.18 02:40:57) 
aklımda benim de uk ve estonia var.Zira bu 2 ülke daha kolay şirket kurulumu .Planlanan şirket bir it sirketi olabilir .Bu tutmaz ise bir cofeeshop açmayı planlıyorum :)) Nedir tavsiyeleriniz ?


  • sorunvar  (05.02.18 02:59:49) 
Şıklarda yok ama ukrayna. Orada turist vizesi ile belediye başkanı bile olabilirsin. :))


  • eazy  (05.02.18 03:03:41 ~ 03:04:02) 
Uzunca yaziyordum ama it sirketi olmazsa kafishop en olmadi doner kebap mantigini gorunce yazdiklarimi sildim,

Stabil ol,ne is yapacagini planla,ona gore dogru adimlarini at.kisaca az sermayeyle sweden olmaz,estonyada yanmaz kavrulursun,pragda masaj salonu isi yapacak halin yok.ingiltere yine pahali ama iyi fikirle yurursun-ben boyle dusunuyorum en azindan-,almanya dogru planla,isini iyi bilmekle gene yurursun.ama bunlarin tamaminda agir bir vergi yukun,yuksek calisan maliyetin sozkonusu,genel giderlerin yuksek.
  • duptıs  (05.02.18 03:24:25) 
Almanya icin turist vizesi ile sirket acabilirsin. Hatta gitmeden vekalet ile bile acabilirsin. Sonra basvuru yaptigin zaman onemli olan sirketin basinda olmana gerek var mi? Buna bakiyorlar. Denildigi gibi dogru is plani ile yuruyebilirsin. Artik min. X euro kadar bir sermayeye bile gerek yok. Min. 1€ ya sirket acilabiliyor. Diger ulkeler hakkinda bilgim yok.


  • c1b2k3  (05.02.18 09:30:02) 
gel uk'de coffee shop eksik, hemen kapat bu acigi


  • try again fail again fail better  (05.02.18 12:18:43) 
gencler öncelik ankara antlaşması ile it alanında bir iş kurmayı planlıyorum.Olmaz ise o tür şeyler planlıyorum.O açıdan söyledim .


  • sorunvar  (05.02.18 12:35:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.