[]

Bu sabun paketi üstündeki çiçeğin adı nedir?

Geçen markete girmiştim, deterjan reyonu kısmında çok güzel bir koku geldi burnuma. Baktım, bu Lux marka el sabunlarından geliyor. Üzerinde hangi çiçek olduğu yazmıyor ama internetten baktım, aynı paket ve aynı çiçek resmiyle kimi paketin üstünde "siyah orkide ve ardıç" yazıyor, kiminin üstünde ise yalnızca "egzotik kokular ve nilüfer yağı" diyor. Benim gördüğüm paket ise direkt aşağıdakiydi:

image.11st.my


Bu çiçek ne çiçeği? Yoksa aynı çiçeği hep kullandıkları için benim aradığım koku bunun kokusu olmayacak mı? Tütsüsünü almaya çalışacağım da.

 
egzotik yağlı ve lotus kokulu diyor.


  • Photographer  (04.02.18 21:51:08) 
Burada da farklı diyor: www.chasevaluecentre.com


Bir de duyurumdaki görselin tam olarak neresinde diyor onu?
  • m e b  (04.02.18 21:59:24) 
zambak/orkide olabilir gibi.


  • qobel  (04.02.18 22:00:41) 
duyurudaki görselin burasında diyor

www.amazon.com

"Purple (Magic Spell) for soft and fragrance skin with fine aromatic oils & lotus essence. Lux brings out the star in you, making women who use it more gorgeous naturally!"
  • Photographer  (04.02.18 22:09:06 ~ 22:09:33) 
Herhalde aynı görsel ve paketi kullanarak farklı kokular yapmışlar. Üç farklı pakette, üç farklı tanım var çünkü.


  • m e b  (04.02.18 22:14:12) 
ben şunu söyliyeyim, hem'in tüm çiçekli tütsüleri var bende, 10 çeşitten fazladır.

içinde güzel kokan sadece 2 tane var, emin ol o 2 tane de yasemin ile magnolia

sen şimdi rengi görüp,(sabun kutusu ve hem tütsü kutuları) lilac, lotus, floral boquet falan alacaksın, eve gelince hüsran :)

rengi ve üstündeki çiçeğe en çok benzeyen de lilac, en berbatı da o, 20 hacı yağı sürmüş dede gücünde. açıp yakmamla çöpe atmam bir oldu.
  • Photographer  (04.02.18 22:42:55 ~ 22:46:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.