[]

Duyuru kadınları sizde nasıl bir izlenim bırakıyor?

Şimdi ne desem gelip çemkirecekler genelleme yapma diye ama...


Fakbadilik check, devamlı sevgili değiştirme check, erkek gibi konuşma-davranma check, dedikodu check...

yani kötü bir izlenim oluştu bende bilemiyorum :)

sizce sizde nasıl bir izlenim bırakıyorlar?

 
Check derken?

Duyuru kadınlarıyla Duyuru dışındaki kadınlar arasında nasıl bir fark var ki bunu değerlendirelim? Herkes biricik, herkes tek işte, "check"li sorunu hiç anlamadım.
  • yaren  (04.02.18 18:58:00) 
valla dışarıdakiler nasılsa buradakiler de öyle. içlerinde çok kültürlü, akıllı, değerli insanlar olduğu gibi beş para etmez paçozlar da var. güzel kız popülasyonunun fazlalığından bahsediliyor hep ama ben buna katılmıyorum, ifşada güzel olanları görmemiz genelinin güzel olduğu anlamına gelmiyor. yani 100 kadın varsa ve bunların 15'i güzelse, ifşada 8 güzel ve 2 çirkin görüyoruz. haliyle %80'i güzelmiş gibi algı oluşuyor. halbuki ifşayı güzel olan yaptığı için öyle. kesin ingilizcede bi' şey bias deniyordur buna ama bakmaya üşendim şimdi.


  • der meister  (04.02.18 19:00:50) 
Valla hiçbirini tanımıyorum ama süper kadınlar var burada. Gönül işlerini okuyorum sorunlara bi açıklamalar yapmışlar çözümler üretmişler mükemmel. Bi iki tane at hırsızı var diğerlerinin olumsuz yanını hiç görmedim


  • freetakilir  (04.02.18 19:02:04) 
Ben biraz silik buluyorum Duyuru'daki kadınları. Böyle hayatta hep geri planda kalmış, mutluluğu tam bulamamış, bulduğu her şeyi çabuk tüketmiş, sonra da bunalıma girmiş olarak görüyorum. İyi niyetli olanlar var ama bir o kadar da "bonboş" tip var.


  • dissendium  (04.02.18 19:14:25) 
Bana pasaklı, pis, saygısız, kavgacı ve sorunlu (bazen de biraz zekadan yoksun) geliyorlar. Muhtemelen (cinsiyet belirtilen) sorularda anlatılan durumlar böyle hissettiriyor. Yoksa duyurudan biriyle tanışmışsınız yok.


  • lazor  (04.02.18 19:19:57) 
Ekşi duyuru zirvesinde kadınlarla tanışmıştım. Bana kalırsa gayet tatlı, güzel kadınlar. Tanıştığım kadınlar kendilerini geliştiren, eğlenceli, renkli tiplerdi. Bende gayet iyi izlenim bırakmışlardı. Bir de buradan gördüğüm kadarıyla ürettikleri çözümlerle bende gayet aklı başında ve anaç oldukları düşüncesini oluşturdu. Yakınlarınızın size olamayacağı kadar dürüst olmaları da ayrıca artı bir özellik. Belki size denk gelmemiştir.


  • anumegha  (04.02.18 19:21:25 ~ 19:23:44) 
ilk yoruma katılıyorum, duyuru kadınları ile sokaktaki kadın arasında ufak tefek farklar var; o da hem sanal olmanın getirdiği rahatlık hem de buna bağlı olarak ilgi budalalığı (attention bişey)

bu yüzden genel olarak ''insan''; varlığından ötürü problemli, e haliyle kadın da.

burada temel mesele, kadınların/kadının erkek zihninde oluşturduğu tema. Yani zannedilen ile(teori) karşılaşılan(pratik) arasındaki uyuşmazlık.

insanların çoğu fırsatını bulsa ''bazı'' toplum davranışıyla çelişen şeyleri yapacaktır zaten. İşbu yüzden de sadece duyuru kadınları değil, kadınlar genel olarak ''kötü'' diyebiliriz hiç tereddüt etmeden.

*kötü tabirini sen kullandın diye kullanıyorum. Bana kalsa ''sıradan''.


edit: yeni çekirdek açtım, açarken aklıma geldi biraz daha yazmak istedim. Mesela benim eskiden de irc'de dikkatimi çekmişti, bu tür daha özel platformları kullanabilen kadınların neredeyse tamamı/çoğu güzel değil(çirkin kelimesini bilinçli kullanmıyorum). Ve bu tür portallarda kadınlar kadınlığını belli etme gereği duyuyorlar. Bu davranışı erkeklerde çok fazla gözlemleyemezsiniz, mesela kullandığı nick unisex ise ''erkek olduğunu'' belirtecek söylemler ve davranışlarda bulunmaz geneli, hatta çoğunlukla kadın sanıldığından dolayı şikayetçi olur ''yeter lan erkeğim ben özelden yürümeyin'' v.s diye. Ama kadınlar, erkeklerin bile kadın sanıldığında özel mesajlara rahatsız olduğu böylesine portallarda illa kadın olduklarını beyan edecek davranışlarda bulunurlar -ki buna benim eski arkadaşlarım da dahildir.

Bunu bi' ayıp teşkil ettiği için söylemiyorum, elbette ki zaten ''kadın'' olduğu için bunu beyan etmesinde hiçbir teknik problem yok ancak bunun cazibesine kapılma eyleminin bu tür görece küçük portallarda kadınlarda daha aktif olduğu durumunu anlatıyorum.

Zaten facebook instagram ya da eskiden mynet okey vardı, böyle yerlerde kadın-erkek farketmeksizin fotoğraf temalı, fotoğrafınız kadar yaklaşım sergileniyor, erkek de olsanız ilgi ayrımı gözetilmiyor. Malum oralarda takılanlar hep bi' mevlana, önce bi' söyleyene bakıyorlar ''adam mı'' diye.
  • mete kudur  (04.02.18 19:24:41 ~ 19:43:23) 
@dissendium +1

"Ben biraz silik buluyorum Duyuru'daki kadınları. Böyle hayatta hep geri planda kalmış, mutluluğu tam bulamamış, bulduğu her şeyi çabuk tüketmiş, sonra da bunalıma girmiş olarak görüyorum. İyi niyetli olanlar var ama bir o kadar da "bomboş" tip var. "
  • MaNOfTheYear  (04.02.18 19:34:39 ~ 19:43:52) 
Özsaygıları yanlış şeyler üzerine inşa edilmiş ya da edilememiş. Bir de bilgisiz olduklarını düşünüyorum. Savundukları şeyi pek bilmeden savunuyorlar. Ifşalardan anladığım estetik zevkleri epey kötü. Güzel ve akıllı bir kadın fark etmedim. Erkeklerle ilgili düsüncelerime hiç gelmeyeyim.


  • velvetmorning  (04.02.18 19:37:36 ~ 19:40:35) 
“Buradaki erkekler nasıl” sorusuyla kafamdaki cevabı aynı. Gepgeniş yelpazede kadınlar ve erkekler var. Kendi açımdan “Amanın, bu cami avlusundan ikiz kardeşim sanırsam” dediğim de var, “Bu kadın anti-aycho” dediğim de var, ki o da çok güzel bir insan, sadece hayat görüşümüz çok ters. Kendimi yoksayarsam, Ayşecik sevgi kelebeği olan da var, içinde gizli bir koğuş ağası barındıran da. Çekindiğim bir iki kişi var ama bana göre geneli hem güzel, hem akıllı kızlar.


  • aychovsky  (04.02.18 19:45:00 ~ 19:46:12) 
ilişkiler konusunda sürekli yanlış yapan ve bu yanlışı burada soracak kadar anlayamamış kadınlar. Mesela alttaki duyuru, femmevitalenin duyurusu bunun en büyük örneği ekseriyeti böyle, sonra üzülüyorlar bla bla.

dış görünüş olarak türkiye ortalamasında fakat bakımlılar.

@velvetmorning+1

erkekler de çok abazalar dikkatimi bu çekti.
  • biravekahve  (04.02.18 20:17:57 ~ 20:20:28) 
Duyuru kadınlarını hiç ortak bir çerçevede toplanacak kadar benzer bulmuyorum ben, haliyle "kadınlar sizde nasıl bir izlenim bırakıyor" demek gibi bir şey bu soru bence. Çok aklı başında, olgun insanlar da var, "bacım azıcık kendine saygın olsun, bu nasıl bir hayat" dedirten de var, "tanışsak ne iyi anlaşırdık" diye düşündüklerim de var. Açıkçası biraz korkunç bulduğum bazı kişiler de var, çok düşman, çok öfkeli, neredeyse hep yanlış, şaşırtıcı karakterler... Herhangi bir şeyin ortalamasının özellikle üstünde veya altında insanlar olduklarını da düşünmüyorum.

Ha ama bu yukarıda söylediklerimin hepsini buradaki erkekler için de söyleyebilirim. En azından şimdiye kadar hiçbir kadın kullanıcı özel mesajla taciz etmedi, küfür etmedi, kaba saba konuşup hakaret etmedi.
  • sopiro  (04.02.18 20:33:47) 
Bize bulaşma, iyi çocukları üzeriz...


  • elorelia  (04.02.18 21:29:05) 
iyi kızlar. tanısan seversin bence.


  • naksidil  (04.02.18 21:32:34) 
bi tanesi bende çok pis izlenim bıraktı. yakında dm'den yürüyecem :)

ekşi duyurudaki bir kadının dışarıdaki bir kadından farkı kendini yazarak ifade ettiği için dışarıdaki bir kadına göre hayatından daha çok şey biliyor olman. dışarıda tanıdığın bir hatunun hayatıyla ilgili bu kadar detay bilmiyor olabilirsin. onlar bir yere yazmıyor diye buradaki canımız ciğerimiz hatunlardan daha farklı değiller.

ekşi duyuru rıhtımının hatunları.. alayı bacımızdır :)))

ha bu arada... internette ego tatmini yapan ezikleri hariç tutuyorum.
  • tabudeviren  (05.02.18 00:31:47 ~ 00:32:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.