[]

pilates yapan kişiye hediye

en yakın arkadaşım pilates dersleri vermeye başladı. işine yarayabilecek güzel bir hediye almak istiyorum.
pilatesle içli dışlı olanlara en çok ne lazım olur?
kendisinin kıyıp para vermeyeceği ama olursa da süper olur, işine yarar veya havalı olur dediğiniz spor aksesuarları neler olabilir?
*hatun kişisine

 
Bütçem var dersen Bosu Ball.


  • angelus  (03.02.18 13:27:54) 
Neden işine yarayacak hediye? Mutlu edecek bir şeyler alsan?


  • benaslindayohum  (03.02.18 13:47:16) 
@benaslindayohum
Temelde aynı şey, kendisini mutlu etmek için hediye almak istiyorum zaten.. aynı zamanda da ihtiyacını gidermek isterim tabi ki.

  • MandMs  (03.02.18 13:52:43) 
Tayt büstiyer takımlardan veya tayt ve salaş bir sweat işine yarar bence. Ders veriyorsa değişik giysiler giyinmek isteyecektir.


  • curukturpkokusu  (03.02.18 14:25:36) 
Terde çıkmayan doğal içerikli makyaj malzemesi. Var mı bilmiyorum ama pilates hocası olsam böyle bir şey isterim


  • fallopian  (03.02.18 14:40:17) 
üst alt takım spor kıyafetleri, kaliteli bir mat, kaymayan yoga/pilates çoraplarından olabilir, spor çantası olabilir. alternatif çok valla. şöyle bir oysho, adidas, nike turu yapın bence.


  • rabbititus  (03.02.18 15:27:07) 
Bosu ball+1 aşırı sevinir


Trx yoksa orijinali çok gereksiz pahalı ama Decathlondan çakma Trx de alabilirsin :D
  • neferkitty  (03.02.18 15:34:21 ~ 15:46:16) 
Oysho adlı mağazadan bulursan pilates ayakkabısı o yok ise pilates çorabı


  • isimmisimyok  (03.02.18 20:33:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.