[]

Instagram beğeni satın alma meselesi

şimdi merak ettiğimden soruyorum. normalde yalnızca reklam vererek büyüttüğüm, iyi kötü 71bin takipçisi olan bir satış sayfam mevcut.

ben her ay 4000-5000tl arası reklam veriyorum bu sayfaya.
ancak milletten sürekli duyuyorum "abi otomatik beğeni al. 1000 kişi beğendiğinde keşfete düşüyorsun ve satışların inanılmaz artıyor" falan diye.

ve açıkçası bunu da merak ediyorum.

ama şimdi baktım, paylaştığım her fotoğrafa 1 ay boyunca otomatik 1000 like atacak uygulamalar, 899tl (beğenenlerin hepsi türk olursa.)

1. bu işin piyasası bu mudur?
2. gerçekten söylendiği gibi bu beğenme meselesinin ciddi etkisi olur mu?

 
bir sorum daha olacak. bu işi güvneli hangi siteden yaparım?

crovu güvenli gözüktüo gözüme ama çok pahalı orada. başka sitelerde 150-200 liraya da buldum.
  • tchuck  (03.02.18 12:29:24) 
899 lira diyenle iletişimi kes direk. www.r10.net burada gezinebilirsin piyasa burda dönüyor.


  • mahmut29  (03.02.18 12:49:21) 
Bu işlerde banlanma riski de var hesabın.
Onu da göz önünde bulundurun.

  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (03.02.18 13:16:06) 
@kusursuz dostlarin,

bu banlanma riski kısmı yalan muhtemelen. çünkü sen hesabına beğeni veya takipçi satın alırken kendine özel bir şey söylemiyorsun.

bir defa birisi hesabına 5000 takipçi göndermişti ve kim gönderdi hiç haberim olmadı en basitinden. bu durumda haliyle banlanmam sözkonusu olamaz. başkası bana gönderdiyse ne olacak? veya biri beni banlatmak için yaptıysa?
  • tchuck  (03.02.18 14:11:50) 
jojogram instagram beğeni adı altında çalışan mükemmel bir web sitesi. fiyatlar çok uygun üstelik kadın %100 gerçek ve türk takipçiler kesinlikle beğenilerde düşme görmedim tavsiye ederim. jojogram.com


  • lansta  (20.10.22 15:41:29 ~ 21.10.22 14:54:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.