[]

Bulaşık makinesi üzerine çamaşır makinesi koymak

Evdeki yer sıkıntısından dolyı bulaşık makinesinin üzerine çamaşır makinesini koyarak, üst üste kullanmak gibi bir planım var. Ancak bu iş tutar mı yatar mı emin değilim. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mıdır diye bir sorayım istedim.

Var mı bilen? :))


 
Bence tam tersi olsa daha mantıklı olur. Çamaşır makinası içindeki beton bloktan dolayı çok ağır. Bulaşık makinanıza zarar verebilir. Ama bu durumda da bulaşıkları yerleştirmek zor olur. Pek sağlıklı değil.


  • Son Müzakereci  (02.02.18 16:41:10) 
Çamaşır üstüne kurutma çok ördüm. Sorunsuz oluyor. Çamaşır makinası ayaklarının en ufak ayarsızlığında çok titreyen bir şey olduğu için sıkıntı olabilir.


  • cleric  (02.02.18 16:41:14) 
Ikisi de ayni markaysa yetkili servise sorun. Camasir+kurutmayi sabitleyen aparat belki ikisine uyumlu olabilir.


  • brkylmz  (02.02.18 16:47:52) 
Farklı markalar :/


  • ya arkadaşım bi dinle önce  (02.02.18 16:49:19) 
çamaşır makinesi altta olmalı 2 haftaya intihar eder yoksa.


  • mikahakkinen  (02.02.18 16:52:50) 
araya raf gibi bir şey takacaksınız di mi?


  • blacksky  (02.02.18 16:55:41) 
dar bulasik makinesi alip oyle yanyana koyun?

camasir mak sakin uste koymayin hem cok agir hem de sikma yaparken filan yana dusuverir :D en yenisi bile salliyor yani.
  • kuehles blondes  (02.02.18 17:10:34) 
üst-üste koyulanlar çamaşır ve kurutma makinaları.
kurutma makinası kabaca kazan ve ısıtıcı rezistanstan oluşur. dolayısıyla hafiftir ve çamaşır.mak. üzerine koyulur.

çamaşır makinası içinde kazanın üstünde sallanmasin diye beton blok olur. içine suyu da alınca daha da ağırlaşır. özellikle sıkma devrinde üstte olması büyük problem yaratır.

bulaşık makinasını iste koyarsanız da bulaşıklar yerleşmez.

bence başka bir alternatif üretin...
  • balik kraker  (02.02.18 18:37:30) 
Çamasır makinasının içinde beton var ve daha ağır o nasıl ev öyle


  • steward  (02.02.18 18:44:01) 
Anlaşılab Bu iş olmaz :))

Teşekkürler herkese
  • ya arkadaşım bi dinle önce  (05.02.18 17:52:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.