[]

reddedildiğinizde ya da terkedildiğinizde size bir açıklama yapıldı mı?

ne bilim fiziki görünümünü beğenmedim ya da seni ailem istemiyor, ya da uyruğundan ya da artık senden sıkıldım gibi... veya siz karşınızdakine böyle bir açıklama yaptınız mı?




 
ben reddedilmedim hiç ama terkedildim. defaat ve defaatle. hiçbirinde inandırıcı bir açıklama gelmedi, zaten bir süre sonra beklemiyorsunuz, keza bu bir an değil süreç.

bir de henüz gerçekleri dillendirebilecek kadar cesur bir insana rastlamadım. mental anlamda adamın poposundan kal alırlar
  • mete kudur  (02.02.18 13:42:10 ~ 13:42:25) 
how i met'in ilgili dizimag5.co bölümünde konu güzelce irdelenmiş.


  • legalize marijuana  (02.02.18 14:06:54) 
He ben terkedilmistim yıllar evvel. Sen daha iyilerine layıksın vb. saçma sapan açıklamalar yapmıştı. Bir hafta sonra arkadaşlarım başka kızla el ele görmüşler. O kızla da evlenmiş zaten.

Dürüst olup başkasına aşık oldum diyebilseydi keşke.
  • old possum  (02.02.18 14:28:57) 
Bana da seninle mutlu olamıyacağını anladim demislerdi.


  • all girls dream  (02.02.18 15:17:21) 
ayrılık aşamasında söyleyen olmuştu ama tabi bende
ayrılmak istediğimden bişey söylemedim,geçti gitti öyle.

  • bleach ichigo  (02.02.18 16:05:24) 
Bir tanesi cevap bile vermedi.:). Başka bir tanesinin de arkadaşı engel oldu. Lanet olsun bağzı şeyler diyorum.


  • opitseri  (02.02.18 16:22:49) 
yoo. bütün sevgililerim terk etti, hiçbiri de sebebini söylemedi. iki tanesi uzak mesafeden dolayı istememişti sanırım ama bunların da sadece bir tanesi sebebin bu olabileceğini ifade etmişti, diğeri yine bi' şey demedi. "sebebin bu olabileceğini ifade etmişti" diyorum çünkü 8 ay sonra aynı şehirde yaşıyor olacaktık, sonsuza kadar uzaktan uzağa devam etmeyecekti yani. ona rağmen terk ettiydi.


  • der meister  (02.02.18 16:30:46) 
en son whatsapp mesajiyla ayrilindim, sebep sordugumda

I AM A LONER diyip sunun emojisini koymus: ¯\_(ツ)_/¯

meali, ISSIZ ADAMim dedi, ada ben ayrilmak istiyorum travmasi yasadim. dun sabah oldu hepsi.
  • kuehles blondes  (02.02.18 17:56:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.