[]

Hangi Servis Sağlayıcı? (Tv + İnternet)

Merhaba;

6 Yıllık D-Smart ve Smile adsl aboneliğimi bu ay bitiriyorum. Bulunduğum bölgede fiber ve uydunet (kablonet) hizmeti bulunmuyor. Şu an Tv ve internet
(16 m/bit -100 gb akk) için 80 tl ödüyorum. Yine aynı tutar ya da bir miktar fazlasına razıyım ama adam gibi hizmet alabileyim. Tv ve internet için bu şartlarda ne önerirsiniz?

Teşekkürler.

 
türk telekom alırsan eğer, oradaki altyapıyı iyice araştır, komşulara sor.

bildiğin semt semt, mahalle mahalle alt yapı kalitesi değişiyor, bu kalite farkı da aşağıdaki gibi sorunlara sebebiyet veriyor.

bak bizim semtte türktelekom, haftada 2 gün garanti internet gidiyor, yetmiyor elektrikler kesiliyor, elektrik geldiğinde internetin gelmesi 2 3 saati buluyor.

hızı acayip düşük, gece 11 den sonra hızlanıyor ama saat mesela 8-11 arası aşırı yavaşlıyor, bezdik valla.

24mbps 50 gb 60 tl ama akkyi dolduramıyorsun mümkünatı yok, hız o kadar düşük, maks 600kpbs takılıyoruz.

bunları böyle yazıyorum ya, şimdi birazdan gelcek arkadaşlar, sallıyosun, benim hızım süper manyak ötesi, hiç kesilmiyor diyecek, alt yapı işte insan inanamıyor hakkten.
  • Photographer  (02.02.18 12:09:12 ~ 12:14:04) 
internet için kesinlikle turknet öneririm. artan paraya da tv işini halledebilirsin. hatta tv yerine, netflix üyeliği de alabilirsin artan paraya.


  • kimeniyet  (02.02.18 12:35:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.