[]

Trafik sigortası karşılar mı

park halindeki bir araca geri geri çıkarken çarptım. ön sol çamurluk göçtü. yumruk kadar. 250-300 liralık bi boya kaparto masrafı olacak tahminen tirafik sigortası bunu karşılar mı?

karşılamayacaksa ne s*ime bunu yaptırmak zorundayız=


 
Trafik sigortası seni değil zarar verdiğin adamı korumak için var.

Kendin için olan kasko.
  • shenergy  (02.02.18 09:49:49) 
Karşı arabanın masraflarını karşılar aynen, sizinkileri karşılamaz ama. Sizin tamponda vs bişey varsa kendiniz yaptırmalısınız. Eğer kaskonuz var ise kaskonuzda sizinkini karşılar.


  • canbonomobenseno  (02.02.18 09:51:30) 
Trafik sigortası kaza anında karşı tarafın aracına verdiğiniz hasarları karşılar. Eğer bu bahsettiğiniz göçük kendi aracınızda ise bunu kaskonuz varsa kaskodan ücretsiz yaptırabilirsiniz. Bu durumda da siz kusurlu olduğunuzdan bir sonraki sene kaskonuz eğer hasarsızlık indiriminiz varsa bir alt dilime iner, yoksa sürprim uygulanır.


  • Dr_Stat  (02.02.18 09:51:52) 
Çarptığın araçta bişey yok mu ? Varsa onu söyle de trafik sigortan onun hasarını karşılasın.


  • infernalcadre  (02.02.18 10:12:51) 
trafik sigortası karşı tarafı korumak içindir. kaskon varsa o karşılar. ama hazarsızlığın bozulur. karşı tarafın da sigortasından yaptıramazsın. kimse bunun için kendi hasarsızlığını bozdurmaz.

sonuç olarak kendi cebinden halletmen en mantıklısı.
  • kimeniyet  (02.02.18 11:01:16) 
250 300 liraya sigortayı açtırırsan bir sonraki dönemde 500-600 lira fazla prim çıkar.

O sigorta sen Opelinle bir Rolls-Royce'a gömersen hasarı karşılayabilmen için var.
  • bos gezenin bos ustasi  (02.02.18 11:39:52) 
Rolls Royce a gömersen en iyisi ülkeyi terk etmek. Sigorta özel olarak değişemediysen 33.000tl üst limitli.


  • shenergy  (02.02.18 12:39:31) 
bizim araba park halindeyken biri çarpıp kaçmış, bununla ilgili yapabileceğimiz bir şey var mı? kasko yok. biraz da zaman geçti aradan gerçi, muhtemelen yapacak bi şey yok ama yine de bilenler toplanmışken sorayım dedim ^^


  • mezzosprite  (02.02.18 12:56:09) 
@shenergy,
Kasko yaptırırken mali mesuliyet sigortasının bedeli burada önemli. Geri kalanını Kasko tamamlıyor.

  • burfak  (02.02.18 13:03:53) 
@mezzosprite
Sizin kaskonuz yok ise çarpan aracı bulmadığınız sürece yapacak birşey yok

  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (02.02.18 13:10:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.