[]

sizce tavukların markasına göre tadı değişiyor mu, bana hepsi aynı geliyor?

s.b?




 
size piyasada bulabileceğiniz en iyi tavuğu önereyim de keyfinize bakın. orvital organik tavuk.


  • iddaaci  (01.02.18 21:58:19) 
orvital'i nerden bulayım ben küçük bir anadolu şehrinde yaşıyorum. hem ben organik tavuk sevmiyorum. tüp bitiyor organik tavuk pişmiyor.


  • for day to break  (01.02.18 22:00:37 ~ 22:01:00) 
yalnız değilsin, hepsi aynı geliyor bana da. hiçbir tavuk bana "bundan sonra şu markayı tercih edelim" dedirtecek kadar güzel değildi.

normalde altı ayda olgunlaşan tavuğun 45 günde üretilmesiyle ilgili olabilir.
  • tabudeviren  (01.02.18 22:14:54) 
@tabudeviren 45 gun olsa tavukcular zarar eder. o sure artik daha kisa saniri 39a filan indi.

Markaya gore tat degisimi olabilir diye dusunuyorum. Cunku firmalarin hazirlayip hayvana yedirdigi yem mix'i farklidir. Tavuk pisirme yontemi ile degisik tatlar elde edebilirsin.
  • 1917  (01.02.18 22:30:07 ~ 22:30:27) 
"tüp bitiyor organik tavuk pişmiyor"
Vah vahh kardeş..hayır zaten bu bile aradaki farkı göstermiyor mu?
market tavuğu alan kaldı mı hala ya. Üstelik küçük anadolu şehrindeyim demişsiniz direkt pazardan köy tavuğu alsanız ya. O fiyata oohh on beş dakikada pişen "gerçek" et olabilir mi? Hazır çorba gibi bişey market tavuğu.. tüketmeyin.
  • jimjim  (01.02.18 22:33:36) 
ben organik tavuğun tadını da sevmiyorum. ama siz özendirdiniz. bir ara tekrar deneyerim. burda pazara geliyor, yolunmuş ve yolunmamış olmak üzere fiyatı değişiyor, kesip veriyorlar.


  • for day to break  (01.02.18 23:26:25) 
Köy tavuğu çok sert oluyor be. Düdüklüde bir saat haşlansa bile bi lezzetsiz oluyor. Ama market tavuğu öyle mi. Yumuşacık. Fileto yap, zeytinyağı ile ov, tuz biber çek hafif, döküm tavada iki dakikada pişir. Mmmmmmmm.


  • hadi ya la  (02.02.18 00:38:28) 
Organik ve köy tavukları çok ağır, çok tavuk tavuk geliyor. Tatsız ve yapay tavukların tadı daha güzel geliyor. Yine de, sağlık ve kalite açısından Orvital iyi bir tavuk markası. Bunun dışında, tatsız oldun istersem Banvit ya da Keskinoğlu’nu seviyorum.


  • aychovsky  (02.02.18 00:43:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.